Eksoottinen intialainen vegeburgeri
Kaipaatko vähän erilaista purilaista? Terveellisen vaihtoehdon tarjoaa intialainen kasvispihvi, joka valmistetaan hirssistä, porkkanasta ja kesäkurpitsasta. Kikkoman Poke-kastike maustaa jugurttipohjaisen salaatin, johon curry tuo tuulahduksen Mumbain eloisasta katuelämästä!
Valmistus
Vaihe 1
50 g hirssiä – 1 porkkana – ½ pieni kesäkurpitsa – 1 kananmuna – 50 g korppujauhoja
Huuhtele hirssi ensin kylmällä vedellä ja sitten kiehuvalla vedellä. Keitä 1 osa hirssiä / 2 osaa vettä 12 minuuttia, kunnes kaikki vesi on imeytynyt. Anna hirssin jäähtyä ja sekoita se sitten raastetun porkkanan ja kesäkurpitsan, kananmunan sekä korppujauhojen sekaan.
Vaihe 2
1 tl currya – ½ tl kurkumaa – 1 tl raastettua inkivääriä – 1 rkl Kikkoman Soijakastike- Ja Seesamiöljy -Pohjainen Kastike Poke-Kulhoa Varten – 2 rkl oliiviöljyä
Lisää seokseen mausteet, inkivääri ja Kikkoman Poke-kastike. Muotoile seoksesta kaksi pihviä ja paista ne kummaltakin puolelta oliiviöljyssä.
Vaihe 3
80 g valkokaalia – 1 pieni punasipuli – 1 nippu korianteria – 2 rkl Kikkoman Soijakastike- Ja Seesamiöljy -Pohjainen Kastike Poke-Kulhoa Varten – 1 rkl jugurttia – ¼ tl currya – 2 isoa naan-leipää
Silppua kaali, viipaloi sipuli ja revi korianteri pienemmäksi. Sekoita ainekset Kikkoman Poke-kastikkeen, jugurtin ja curryn kanssa. Halkaise naan-leivät. Aseta salaatti ja kasvispihvi leivän toiselle puoliskolle ja laita toinen puolisko niiden päälle.
Resepti-ID: 1247
PDF-resepti
Lataa PDFKiitos palautteesta!
Arvioi resepti
Klikkaa kuinka monta tähteä haluat antaa: mitä enemmän, sitä parempi!
Löydä lisää reseptejä