

Pankojauhoilla kuorrutettu kermainen peruna-sipuligratiini
kokonaisaika50 Min. min
10 Min. minesivalmistelut
40 Min. minvalmistus
Ainekset
4 annosta
800 g
perunoita
1
valkosipulinkynsi
200 g
Schlagobers (alternativ: die Menge Haferdrink auf 400 ml erhöhen)
200 ml
Haferdrink (oder normale Milch)
2 dl
kermaa (tai jätä kerma pois ja nosta kaurajuoman määrä 4 dl:aan)
2 dl
kaurajuomaa (tai tavallista maito)
1
tlk maissia (= 4.25 dl)
125 g
raastettua juustoa
4
sipulia
2 rkl
oliiviöljyä
100 g
sokeriherneitä
80 g
voita
40 g
auringonkukansiemeniä
jauhettua muskottipähkinää
vastajauhettua pippuria
makeaa paprikajauhetta
cayennepippuria
–
Ravintosisältö (per annos):3561 kJ / 851 kcal
54,4 gRasva
23,2 gProteiini
61,6 gHiilihydraatit
Valmistus
Vaihe 1
Kuori ja pese perunat ja siivuta ohuiksi siivuiksi mandoliinilla tai veitsellä.
Vaihe 2
Kuori valkosipuli ja pilko hienoksi. Kiehauta valkosipuli, kerma, kaurajuoma ja soijakastike kattilassa. Valuta maissi. Lisää maissi ja perunasiivut kermaseoksen joukkoon, kiehauta ja anna kypsyä n. 2–3 minuuttia. Lisää joukkoon raastettu juusto ja anna sen sulaa. Mausta muskottipähkinällä, pippurilla, paprikajauheella ja cayennepippurilla.
Vaihe 3
Kuori sipulit, leikkaa renkaiksi ja paista kuumassa öljyssä kullanruskeiksi. Lisää joukkoon hunajalla maustettu Teriyaki BBQ-kastike, kiehauta ja mausta pippurilla.
Vaihe 4
Kuumenna uuni 180 asteeseen (kiertoilmauuni 160 asteeseen). Huuhtele ja puhdista sokeriherneet. Lado sipulit, sokeriherneet ja perunasiivut kerroksittain uunivuokaan.
Vaihe 5
Laita päälle voinokareita ja ripottele pinnalle pankojauhoja ja auringonkukansiemeniä. Paista uunissa n. 30 minuuttia ja tarjoile.
Resepti-ID: 838
PDF-resepti
Lataa PDFKiitos palautteesta!
Arvioi resepti
Klikkaa kuinka monta tähteä haluat antaa: mitä enemmän, sitä parempi!
Löydä lisää reseptejä