Pankojauhoilla kuorrutettu kermainen peruna-sipuligratiini
Ainekset
Valmistus
Vaihe 1
Kuori ja pese perunat ja siivuta ohuiksi siivuiksi mandoliinilla tai veitsellä.
Vaihe 2
Kuori valkosipuli ja pilko hienoksi. Kiehauta valkosipuli, kerma, kaurajuoma ja soijakastike kattilassa. Valuta maissi. Lisää maissi ja perunasiivut kermaseoksen joukkoon, kiehauta ja anna kypsyä n. 2–3 minuuttia. Lisää joukkoon raastettu juusto ja anna sen sulaa. Mausta muskottipähkinällä, pippurilla, paprikajauheella ja cayennepippurilla.
Vaihe 3
Kuori sipulit, leikkaa renkaiksi ja paista kuumassa öljyssä kullanruskeiksi. Lisää joukkoon hunajalla maustettu Teriyaki BBQ-kastike, kiehauta ja mausta pippurilla.
Vaihe 4
Kuumenna uuni 180 asteeseen (kiertoilmauuni 160 asteeseen). Huuhtele ja puhdista sokeriherneet. Lado sipulit, sokeriherneet ja perunasiivut kerroksittain uunivuokaan.
Vaihe 5
Laita päälle voinokareita ja ripottele pinnalle pankojauhoja ja auringonkukansiemeniä. Paista uunissa n. 30 minuuttia ja tarjoile.
Resepti-ID: 838
PDF-resepti
Lataa PDFKiitos palautteesta!
Arvioi resepti
Klikkaa kuinka monta tähteä haluat antaa: mitä enemmän, sitä parempi!
Löydä lisää reseptejä