Yakiniku-marinoitua naudan etuselkää
Yakiniku-marinoitua naudan etuselkää

Yakiniku-marinoitua naudan etuselkää

kokonaisaika45 min
45 minesivalmistelut

Ainekset

4 annosta
500 g
naudan etuselkää (n. 2 cm:n paksuiksi pihveiksi leikattuina)
200 g
pientä sipulia
10 
siitakesientä
1 
punainen paprika
1 
keltainen paprika
5 ½ 
vartta vihreää tankoparsaa
hieman öljyä

Maustesekoitus

4 rkl
omenahilloa
1 rkl
pieneksi silputtua kevätsipulia
 ½ tl
raastettua valkosipulia
2 tl
paahdettuja seesaminsiemeniä
 ½ tl
seesamiöljyä
Ravintosisältö (per annos):1281 kJ / 306 kcal
12,7 gRasva
29,2 gProteiini
19,4 gHiilihydraatit

Valmistus

Vaihe 1

Leikkaa pihvit vinosti noin 0,5 cm paksuiksi siivuiksi. Kuori ja puolita sipulit ja pilko ohuiksi renkaiksi. Puhdista ja puolita sienet. Pese ja puolita paprika, poista siemenet ja leikkaa sopivan kokoisiksi suupaloiksi. Kuori ja keitä parsa ja leikkaa noin 3 cm pituisiksi paloiksi. 

Vaihe 2

Valmista maustesekoitus sekoittamalla kaikki ainekset kulhossa keskenään ja anna seoksen vetäytyä. Kuumenna öljy pinnoitetulla paistinpannulla ja paista kasviksia kovalla lämmöllä. Nosta kasvikset lautaselle ja pidä lämpiminä. Kuumenna pannu uudelleen ja paista lihasuikaleet kovalla lämmöllä molemmin puolin. Älä lisää enää öljyä. Lisää joukkoon kasvikset ja maustesekoitus. Sekoita lihasuikaleet ja kasvikset keskenään kovalla lämmöllä.

Vinkki

Paista kaikki ainekset ilman suolaa ja pippuria. Maustesekoitusta voi tarjoilla myös dippikastikkeena.

Resepti-ID: 101

PDF-resepti

Lataa PDF

Kiitos palautteesta!

Arvioi resepti

Klikkaa kuinka monta tähteä haluat antaa: mitä enemmän, sitä parempi!

Leikkaa pihvit vinosti noin 0,5 cm paksuiksi siivuiksi. Kuori ja puolita sipulit ja pilko ohuiksi renkaiksi. Puhdista ja puolita sienet. Pese ja puolita paprika, poista siemenet ja leikkaa sopivan kokoisiksi suupaloiksi. Kuori ja keitä parsa ja leikkaa noin 3 cm pituisiksi paloiksi. 

Valmista maustesekoitus sekoittamalla kaikki ainekset kulhossa keskenään ja anna seoksen vetäytyä. Kuumenna öljy pinnoitetulla paistinpannulla ja paista kasviksia kovalla lämmöllä. Nosta kasvikset lautaselle ja pidä lämpiminä. Kuumenna pannu uudelleen ja paista lihasuikaleet kovalla lämmöllä molemmin puolin. Älä lisää enää öljyä. Lisää joukkoon kasvikset ja maustesekoitus. Sekoita lihasuikaleet ja kasvikset keskenään kovalla lämmöllä.

Arvioi resepti

Kiitos palautteesta!

Klikkaa kuinka monta tähteä haluat antaa: mitä enemmän, sitä parempi!

01
02

Älä missaa mitään!

Mielenkiintoisia juttuja, herkullisia reseptejä ja mahtavia kilpailuja!
Osa pyydetyistä tiedoista puuttuu.

Haluan saada tietoa tarjouksista ja tuotteista sähköpostitse. Tilauksen voi peruuttaa milloin tahansa veloituksetta.