Liha-kasviskulho
Liha-kasviskulho

Liha-kasviskulho

kokonaisaika15 min
10 minesivalmistelut
5 minvalmistus

Rapeista kasviksista, hyvin maustetusta jauhelihasta ja riisistä syntyy helppotekoinen ja ravitseva lounas. 

Hyvä tietää: tämä resepti kuuluu aterioiden valmistus -sarjaan. Setin kaksi muuta reseptiä löydät täältä.

Ainekset

2 annosta
4 rkl
öljyä paistamiseen
1 
sipuli
2 
valkosipulinkynttä
 ½ tl
jauhettua inkivääriä
200 g
jauhelihaa
70 ml
sriracha-kastiketta
 ½ 
punainen paprika
 ½ 
porkkana
2 
kananmunaa
100 g
majoneesia
2 rkl
sitruunamehua
200 g
keitettyä riisiä
 ½ 
kurkku
1 rkl
kevätsipulia
Ravintosisältö (per annos):2914 kJ / 696 kcal
54,5 gRasva
31,8 gProteiini
18 gHiilihydraatit

Valmistus

Vaihe 1

2 rkl öljyä paistamiseen – 1  sipuli – 1  valkosipulinkynsi –  ½ tl jauhettua inkivääriä – 200 g jauhelihaa – 2 rkl Kikkoman luonnollisesti valmistettu soijakastike50 ml srirachaa

Silppua sipuli ja valkosipuli ja paista niitä öljyssä pannulla. Lisää sitten inkivääri, sekoita ja lisää jauheliha. Paista, kunnes jauheliha ruskistuu. Sekoita keskenään Kikkomanin soijakastike sekä sriracha ja kaada seos jauhelihan joukkoon. Jatka paistamista minuutin ajan ja siirrä jauhelihaseos kulhoihin.

Vaihe 2

2 rkl öljyä paistamiseen –  ½  punainen paprika –  ½  porkkana – 2  kananmunaa

Leikkaa porkkana ja paprika tikuiksi. Paista niitä öljyssä kovalla lämmöllä 2 minuuttia. Asettele kasvikset kulhoihin jauhelihan viereen. Paista kananmunia, kunnes valkuainen on hyytynyt, mutta keltuainen on yhä löysä.

Vaihe 3

100 g majoneesia – 20 ml sriracha-kastiketta – 2 rkl sitruunamehua – 1  valkosipulinkynsi – 1 rkl Kikkoman luonnollisesti valmistettu soijakastike200 g keitettyä riisiä –  ½  kurkku – 1 rkl kevätsipulia

Silppua kevätsipuli ja kurkku. Sekoita majoneesi, sriracha, sitruunamehu, murskattu valkosipuli ja Kikkomanin soijakastike. Asettele riisi kulhoihin, lisää kurkku ja paistettu kananmuna ja ripottele päälle kevätsipuli. Säästä puolet kastikkeesta seuraavaan reseptiin (kasvisomeletti) ja tarjoile puolet kulhojen kanssa.

Vinkki:

Naudanlihan sijaan voit käyttää sianlihaa tai ankkaa.

Resepti-ID: 1328

PDF-resepti

Lataa PDF

Kiitos palautteesta!

Arvioi resepti

Klikkaa kuinka monta tähteä haluat antaa: mitä enemmän, sitä parempi!

2 rkl öljyä paistamiseen – 1 sipuli – 1 valkosipulinkynsi – ½ tl jauhettua inkivääriä – 200 g jauhelihaa – 2 rkl Kikkoman luonnollisesti valmistettu soijakastike50 ml srirachaa

Silppua sipuli ja valkosipuli ja paista niitä öljyssä pannulla. Lisää sitten inkivääri, sekoita ja lisää jauheliha. Paista, kunnes jauheliha ruskistuu. Sekoita keskenään Kikkomanin soijakastike sekä sriracha ja kaada seos jauhelihan joukkoon. Jatka paistamista minuutin ajan ja siirrä jauhelihaseos kulhoihin.

2 rkl öljyä paistamiseen – ½ punainen paprika – ½ porkkana – 2 kananmunaa

Leikkaa porkkana ja paprika tikuiksi. Paista niitä öljyssä kovalla lämmöllä 2 minuuttia. Asettele kasvikset kulhoihin jauhelihan viereen. Paista kananmunia, kunnes valkuainen on hyytynyt, mutta keltuainen on yhä löysä.

100 g majoneesia – 20 ml sriracha-kastiketta – 2 rkl sitruunamehua – 1 valkosipulinkynsi – 1 rkl Kikkoman luonnollisesti valmistettu soijakastike200 g keitettyä riisiä – ½ kurkku – 1 rkl kevätsipulia

Silppua kevätsipuli ja kurkku. Sekoita majoneesi, sriracha, sitruunamehu, murskattu valkosipuli ja Kikkomanin soijakastike. Asettele riisi kulhoihin, lisää kurkku ja paistettu kananmuna ja ripottele päälle kevätsipuli. Säästä puolet kastikkeesta seuraavaan reseptiin (kasvisomeletti) ja tarjoile puolet kulhojen kanssa.

Arvioi resepti

Kiitos palautteesta!

Klikkaa kuinka monta tähteä haluat antaa: mitä enemmän, sitä parempi!

01
02
03

Älä missaa mitään!

Mielenkiintoisia juttuja, herkullisia reseptejä ja mahtavia kilpailuja!

Osa pyydetyistä tiedoista puuttuu.

Haluan saada tietoa tarjouksista ja tuotteista sähköpostitse. Tilauksen voi peruuttaa milloin tahansa veloituksetta.