Kala-perunasosepaistos
Kala-perunasosepaistos

Kala-perunasosepaistos

5 1 arviot
kokonaisaika40 min
20 minesivalmistelut
20 minvalmistus

Maukkaaksi maustettu kala-kasvisseos on tämän paistoksen juju. Päälle tulee kermaista perunamuusia ja rouskuvia siemeniä.

Ainekset

2 annosta
160 g
valmista piirakkataikinaa
1 rkl
kasviöljyä
100 g
lohta
100 g
turskaa
30 g
pekonia
1 
sipuli
50 g
pakasteherneitä sulatettuina
50 g
palsternakkaa
80 ml
kermaa
1 rkl
sinappia
1 tl
limetinmehua
 ½ tl
vastajauhettua pippuria
 ½ tl
curryjauhetta
2 rkl
silputtua persiljaa
200 g
keitettyjä perunoita
100 g
säilöttyjä kikherneitä
20 g
voita
70 g
goudajuustoa
1 rkl
kurpitsansiemeniä
1 rkl
auringonkukansiemeniä
Ravintosisältö (per annos):4244 kJ / 1016 kcal
60 gRasva
44,2 gProteiini
68 gHiilihydraatit

Valmistus

Vaihe 1

160 g valmista piirakkataikinaa – 1 rkl kasviöljyä – 100 g lohta – 100 g turskaa – 30 g pekonia – 1  sipulia – 50 g pakasteherneitä sulatettuina – 50 g palsternakkaa

Kuutioi lohi, turska, pekoni, sipuli ja palsternakka. Vuoraa vuoka (n. 20 x 20 cm) leivinpaperilla ja levitä piirakkataikina vuokaan. Lämmitä öljy pannulla ja kuullota kuutioituja aineksia n. 3 minuuttia.

Vaihe 2

2 rkl Kikkoman luonnollisesti valmistettu soijakastike30 ml kermaa – 1 rkl sinappia – 1 tl limetinmehua –  ½ tl vastajauhettua pippuria –  ½ tl curryjauhetta – 2 rkl silputtua persiljaa

Sekoita ainekset ja kaada kastike pannulle kalan ja kasvisten sekaan. Kiehauta seos ja levitä se piirakkavuokaan.

Vaihe 3

200 g keitettyjä perunoita – 100 g säilöttyjä kikherneitä – 20 g voita – 2 rkl Kikkoman luonnollisesti valmistettu soijakastike50 ml kermaa – 70 g goudajuustoa

Raasta goudajuusto. Soseuta perunat ja kikherneet voin, Kikkomanin soijakastikkeen ja kerman kanssa. Sekoita joukkoon juustoraaste.

Vaihe 4

1 rkl kurpitsansiemeniä – 1 rkl auringonkukansiemeniä

Lämmitä uuni 180 asteeseen. Levitä perunamuusi kala-kasvistäytteen päälle. Sirottele päälle kurpitsan- ja auringonkukansiemenet ja paista uunissa n. 20 minuuttia.

Resepti-ID: 1292

PDF-resepti

Lataa PDF

Kiitos palautteesta!

Arvioi resepti

Klikkaa kuinka monta tähteä haluat antaa: mitä enemmän, sitä parempi!

160 g valmista piirakkataikinaa – 1 rkl kasviöljyä – 100 g lohta – 100 g turskaa – 30 g pekonia – 1 sipulia – 50 g pakasteherneitä sulatettuina – 50 g palsternakkaa

Kuutioi lohi, turska, pekoni, sipuli ja palsternakka. Vuoraa vuoka (n. 20 x 20 cm) leivinpaperilla ja levitä piirakkataikina vuokaan. Lämmitä öljy pannulla ja kuullota kuutioituja aineksia n. 3 minuuttia.

2 rkl Kikkoman luonnollisesti valmistettu soijakastike30 ml kermaa – 1 rkl sinappia – 1 tl limetinmehua – ½ tl vastajauhettua pippuria – ½ tl curryjauhetta – 2 rkl silputtua persiljaa

Sekoita ainekset ja kaada kastike pannulle kalan ja kasvisten sekaan. Kiehauta seos ja levitä se piirakkavuokaan.

200 g keitettyjä perunoita – 100 g säilöttyjä kikherneitä – 20 g voita – 2 rkl Kikkoman luonnollisesti valmistettu soijakastike50 ml kermaa – 70 g goudajuustoa

Raasta goudajuusto. Soseuta perunat ja kikherneet voin, Kikkomanin soijakastikkeen ja kerman kanssa. Sekoita joukkoon juustoraaste.

1 rkl kurpitsansiemeniä – 1 rkl auringonkukansiemeniä

Lämmitä uuni 180 asteeseen. Levitä perunamuusi kala-kasvistäytteen päälle. Sirottele päälle kurpitsan- ja auringonkukansiemenet ja paista uunissa n. 20 minuuttia.

Arvioi resepti

Kiitos palautteesta!

Klikkaa kuinka monta tähteä haluat antaa: mitä enemmän, sitä parempi!

01
02
03
04

Älä missaa mitään!

Mielenkiintoisia juttuja, herkullisia reseptejä ja mahtavia kilpailuja!

Osa pyydetyistä tiedoista puuttuu.

Haluan saada tietoa tarjouksista ja tuotteista sähköpostitse. Tilauksen voi peruuttaa milloin tahansa veloituksetta.