

Kala-perunasosepaistos
Maukkaaksi maustettu kala-kasvisseos on tämän paistoksen juju. Päälle tulee kermaista perunamuusia ja rouskuvia siemeniä.
Ainekset
Valmistus
Vaihe 1

160 g valmista piirakkataikinaa – 1 rkl kasviöljyä – 100 g lohta – 100 g turskaa – 30 g pekonia – 1 sipulia – 50 g pakasteherneitä sulatettuina – 50 g palsternakkaa
Kuutioi lohi, turska, pekoni, sipuli ja palsternakka. Vuoraa vuoka (n. 20 x 20 cm) leivinpaperilla ja levitä piirakkataikina vuokaan. Lämmitä öljy pannulla ja kuullota kuutioituja aineksia n. 3 minuuttia.
Vaihe 2

2 rkl Kikkoman luonnollisesti valmistettu soijakastike – 30 ml kermaa – 1 rkl sinappia – 1 tl limetinmehua – ½ tl vastajauhettua pippuria – ½ tl curryjauhetta – 2 rkl silputtua persiljaa
Sekoita ainekset ja kaada kastike pannulle kalan ja kasvisten sekaan. Kiehauta seos ja levitä se piirakkavuokaan.
Vaihe 3

200 g keitettyjä perunoita – 100 g säilöttyjä kikherneitä – 20 g voita – 2 rkl Kikkoman luonnollisesti valmistettu soijakastike – 50 ml kermaa – 70 g goudajuustoa
Raasta goudajuusto. Soseuta perunat ja kikherneet voin, Kikkomanin soijakastikkeen ja kerman kanssa. Sekoita joukkoon juustoraaste.
Vaihe 4

1 rkl kurpitsansiemeniä – 1 rkl auringonkukansiemeniä
Lämmitä uuni 180 asteeseen. Levitä perunamuusi kala-kasvistäytteen päälle. Sirottele päälle kurpitsan- ja auringonkukansiemenet ja paista uunissa n. 20 minuuttia.
Resepti-ID: 1292
PDF-resepti
Lataa PDFKiitos palautteesta!
Arvioi resepti
Klikkaa kuinka monta tähteä haluat antaa: mitä enemmän, sitä parempi!
Löydä lisää reseptejä