

Linssikulho paahdetulla kurpitsalla
Tästä nautintoa silmille ja vatsalle! Värikkäässä ja herkullisessa ruoassa yhdistyvät linssit ja paahdettu kurpitsa sekä mausteet ja muut kasvikset. Tuloksena on annos, joka sekä näyttää että maistuu hyvältä.
Valmistus
Vaihe 1

100 g keitettyjä punaisia linssejä – ½ hokkaidokurpitsa – 1 rkl oliiviöljyä – ½ tl pippuria – ½ tl jauhettua inkivääriä – ½ tl jauhettua kuminaa
Laita linssit eväsrasiaan. Viipaloi kurpitsa ja hiero paloihin oliiviöljyä, pippuria, inkivääriä ja kuminaa. Paista 200-asteisesa uunissa 25 minuuttia.
Vaihe 2

½ keltainen paprika – 2 tomaattia – 2 rkl oliiviöljyä – 2 rkl Kikkoman luonnollisesti valmistettu soijakastike – 1 tl siiderietikkaa – 1 tl hunajaa – 1 rkl silputtua tuoretta korianteria
Viipaloi paprika ja tomaatit. Sekoita kastikeainekset. Tarjoile linssit kastikkeen, paahdetun kurpitsan ja kasvisten kera.
Resepti-ID: 1313
PDF-resepti
Lataa PDFKiitos palautteesta!
Arvioi resepti
Klikkaa kuinka monta tähteä haluat antaa: mitä enemmän, sitä parempi!
Löydä lisää reseptejä