

Graavilohta ja curry-kaalisalaattia
Ainekset
Marinadi:
Curry-kaalisalaatti:
Korianterimajoneesi:
Valmistus
Vaihe 1
Kuumenna maapähkinäöljy kattilassa ja kuullota valkosipuli läpinäkyväksi. Lisää kattilaan sokeri, kanelitangot ja tähtianikset ja kaada joukkoon soijakastike. Kiehauta ja nosta kylmään. Kun marinadi on jäähtynyt, kaada se lasipurkkiin tai keraamiseen astiaan ja nosta lohifilee marinadiin. Peitä kannella tai tuorekelmulla ja nosta jääkaappiin 3–4 päiväksi. Kääntele lohifileetä välillä.
Vaihe 2
Poista suippokaalista kanta ja leikkaa kaali n. 3 mm:n levyisiksi suikaleiksi. Nosta kaalisuikaleet kulhoon, ripottele päälle hieman suolaa ja anna vetäytyä yön yli. Lisää seuraavana päivänä kaalisuikaleiden joukkoon salottisipulit, saksanpähkinäöljy, vadelmaviinietikka ja hapanimeläkastike. Pese mango ja ananas ja leikkaa ohuiksi viipaleiksi. Mausta lopuksi currylla, sokerilla ja vastajauhetulla pippurilla.
Vaihe 3
Sekoita majoneesi, ranskankerma ja soijakastike tasaiseksi seokseksi. Lisää joukkoon korianteri, sitruunan mehu, valkosipuli sekä hillottu ja tuore inkivääri. Mausta vastajauhetulla pippurilla, currylla ja inkiväärisiirapilla.
Vaihe 4
Leikkaa lohifilee ohuiksi siivuiksi ja nosta curry-kaalisalaatin päälle. Tarjoa korianterimajoneesin ja leivän kanssa
Resepti-ID: 340
PDF-resepti
Kiitos palautteesta!
Arvioi resepti
Klikkaa kuinka monta tähteä haluat antaa: mitä enemmän, sitä parempi!
Löydä lisää reseptejä