Aito japanilainen soija-ramen
Aito japanilainen soija-ramen

Aito japanilainen soija-ramen

4 4 arviot
kokonaisaika245 min
5 minesivalmistelut
180 minmarinointi
60 minvalmistus

Japanissa ramen-keittoon lisätään usein ajitamaa (makeassa soijakastikkeessa marinoituja keitettyjä kananmunia) ja chashua (kypsennettyä, siivutettua porsasta). Tämä suosittu perinteinen soija-ramen valmistuu nopeasti ja helposti Kikkomanin Ramen-liemipohjan avulla.

Ainekset

2 annosta
2 rkl
maissia (purkkimaissi)
100 g
kaalia
120 g
pavunituja
30 g
paahdettua sipulirouhetta
2 
kpl soijassa marinoitua kananmunaa (ks. A)
70 g
paistettua sianlihaa viipaleina (ks. B)
200 g
ramen-nuudeleita

Ramen-liemeen:

540 ml
vettä

A: Soijassa marinoidut kananmunat

2 
keitettyä ja kuorittua kananmunaa
 ½ rkl
sokeria
2 rkl
vettä

B: Paistettu sianliha

500 g
sianlihaa
200 ml
vettä
20 ml
sakea tai valkoviiniä
20 g
sokeria
1 
valkosipulinkynsi
20 g
tuoretta inkivääriä
Ravintosisältö (per annos):2781 kJ / 665 kcal
24,8 gRasva
28,6 gProteiini
79,8 gHiilihydraatit

Valmistus

Vaihe 1

Marinoidut kananmunat (A): kiehauta kaikki muut ainekset kohdasta A paitsi kananmunat. Siirrä kattila pois levyltä. Upota keitetyt ja kuoritut kananmunat liemeen ja anna marinoitua 3 tuntia.

Vaihe 2

Paistettu porsaanliha (B): paista porsaanlihaa 30 minuuttia. Sekoita keskenään muut ainekset kohdasta B. Laita seos porsaanlihan kanssa painekattilaan ja kypsennä 20 minuuttia.

Vaihe 3

Keitä kaalia ja pavunituja vedessä 3-5 minuuttia.

Vaihe 4

Valmista nuudelit pakkauksen ohjeen mukaan.

Vaihe 5

Kiehauta kattilassa n. 540 ml vettä ja sekoita joukkoon 60 ml Kikkomanin Ramen-liemipohjaa.

Vaihe 6

Annostele keitto kahteen kulhoon. Valuta nuudelit hyvin ja lisää ne keittoon.

Vaihe 7

Halkaise kananmunat kahtia ja viipaloi kypsennetty porsaanliha.

Vaihe 8

Lisää keittoon kananmunat, viipaloitu porsaanliha, kaali, pavunidut ja maissi. Ripottele päälle paahdettua sipulirouhetta.

Resepti-ID: 1101

PDF-resepti

Lataa PDF

Kiitos palautteesta!

Arvioi resepti

Klikkaa kuinka monta tähteä haluat antaa: mitä enemmän, sitä parempi!

Marinoidut kananmunat (A): kiehauta kaikki muut ainekset kohdasta A paitsi kananmunat. Siirrä kattila pois levyltä. Upota keitetyt ja kuoritut kananmunat liemeen ja anna marinoitua 3 tuntia.

Paistettu porsaanliha (B): paista porsaanlihaa 30 minuuttia. Sekoita keskenään muut ainekset kohdasta B. Laita seos porsaanlihan kanssa painekattilaan ja kypsennä 20 minuuttia.

Keitä kaalia ja pavunituja vedessä 3-5 minuuttia.

Valmista nuudelit pakkauksen ohjeen mukaan.

Kiehauta kattilassa n. 540 ml vettä ja sekoita joukkoon 60 ml Kikkomanin Ramen-liemipohjaa.

Annostele keitto kahteen kulhoon. Valuta nuudelit hyvin ja lisää ne keittoon.

Halkaise kananmunat kahtia ja viipaloi kypsennetty porsaanliha.

Lisää keittoon kananmunat, viipaloitu porsaanliha, kaali, pavunidut ja maissi. Ripottele päälle paahdettua sipulirouhetta.

Arvioi resepti

Kiitos palautteesta!

Klikkaa kuinka monta tähteä haluat antaa: mitä enemmän, sitä parempi!

01
02
03
04
05
06
07
08

Älä missaa mitään!

Mielenkiintoisia juttuja, herkullisia reseptejä ja mahtavia kilpailuja!
Osa pyydetyistä tiedoista puuttuu.

Haluan saada tietoa tarjouksista ja tuotteista sähköpostitse. Tilauksen voi peruuttaa milloin tahansa veloituksetta.