Aito japanilainen soija-ramen
Japanissa ramen-keittoon lisätään usein ajitamaa (makeassa soijakastikkeessa marinoituja keitettyjä kananmunia) ja chashua (kypsennettyä, siivutettua porsasta). Tämä suosittu perinteinen soija-ramen valmistuu nopeasti ja helposti Kikkomanin Ramen-liemipohjan avulla.
Ainekset
Ramen-liemeen:
A: Soijassa marinoidut kananmunat
B: Paistettu sianliha
Valmistus
Vaihe 1
Marinoidut kananmunat (A): kiehauta kaikki muut ainekset kohdasta A paitsi kananmunat. Siirrä kattila pois levyltä. Upota keitetyt ja kuoritut kananmunat liemeen ja anna marinoitua 3 tuntia.
Vaihe 2
Paistettu porsaanliha (B): paista porsaanlihaa 30 minuuttia. Sekoita keskenään muut ainekset kohdasta B. Laita seos porsaanlihan kanssa painekattilaan ja kypsennä 20 minuuttia.
Vaihe 3
Keitä kaalia ja pavunituja vedessä 3-5 minuuttia.
Vaihe 4
Valmista nuudelit pakkauksen ohjeen mukaan.
Vaihe 5
Kiehauta kattilassa n. 540 ml vettä ja sekoita joukkoon 60 ml Kikkomanin Ramen-liemipohjaa.
Vaihe 6
Annostele keitto kahteen kulhoon. Valuta nuudelit hyvin ja lisää ne keittoon.
Vaihe 7
Halkaise kananmunat kahtia ja viipaloi kypsennetty porsaanliha.
Vaihe 8
Lisää keittoon kananmunat, viipaloitu porsaanliha, kaali, pavunidut ja maissi. Ripottele päälle paahdettua sipulirouhetta.
Resepti-ID: 1101
PDF-resepti
Lataa PDFKiitos palautteesta!
Arvioi resepti
Klikkaa kuinka monta tähteä haluat antaa: mitä enemmän, sitä parempi!
Löydä lisää reseptejä