Kiinalaiset lihapullat
Kiinalaiset lihapullat saavat muhkean makunsa Kikkomanin soijakastikkeesta ja Teriyaki-marinadista, seesaminsiemenistä sekä tuoreista yrteistä.
Ainekset
Valmistus
Vaihe 1
100 g lasinuudeleita (puolikas pakkaus)
Keitä lasinuudelit pakkauksen ohjeen mukaan. Huuhtele ne sitten kylmällä vedellä ja leikkaa saksilla paloiksi. Laita nuudelit kulhoon.
Vaihe 2
2 salottisipulia – 15 g inkivääriä – ½ chilipalko – 3 ½ valkosipulinkynttä – 2 ½ rkl öljyä – 1 rkl kevätsipulia (pilkottuna)
Silppua salottisipulit, inkivääri, chili ja valkosipuli. Kuullota kasviksia (kevätsipuli mukaan lukien) pannulla öljyssä minuutin verran ja laita kasvikset sitten kulhoon nuudelien sekaan.
Vaihe 3
400 g sika-nautajauhelihaa – 1 kananmuna – ½ tl kiinalaista viismaustetta
Lisää jauheliha, kananmuna ja viismauste kulhoon nuudelien ja kasvisten joukkoon. Sekoita hyvin. Muotoile massasta lihapullia, joiden halkaisija on n. 3-4 cm.
Vaihe 4
2 rkl Kikkoman luonnollisesti valmistettu soijakastike – 2 rkl Kikkoman Teriyaki - marinadi – 1 tl paahdettuja seesaminsiemeniä – ½ tl chilihiutaleita – 2 rkl korianteria – 100 g keitettyä jasmiiniriisiä
Paista lihapullat pannulla öljyssä kullanruskeiksi. Lisää sitten Kikkomanin soijakastike ja Kikkomanin Teriyaki-marinadi ja sekoita hyvin. Laita paistetut lihapullat kulhoon, ripottele päälle seesaminsiemeniä ja chilihiutaleita ja koristele silputulla korianterilla. Tarjoile keitetyn jasmiiniriisin kanssa.
Resepti-ID: 1214
PDF-resepti
Kiitos palautteesta!
Arvioi resepti
Klikkaa kuinka monta tähteä haluat antaa: mitä enemmän, sitä parempi!
Löydä lisää reseptejä