Lämmin kvinoakulho, seesamikuorrutettua lohta ja aprikooseja
Tarvitsetko jotain helppotekoista ja terveellistä päivälliseksi? Ihastut tähän helppoon Ponzu-jogurttikastikkeella maustettuun lohiateriaan. Se tarjoillaan punaisen, valkoisen ja mustan kvinoan kanssa, mutta voit käyttää mitä tahansa.
Valmistus
Vaihe 1
Keitä kvinoa kypsäksi pakkauksessa olevan ohjeen mukaan.
Vaihe 2
Leikkaa lohifile kahdeksi kappaleesi, ripottele päälle Kikkoman Ponzu -kastiketta ja pippuria, leivitä panko-korppujauholla, johon on sekoitettu seesaminsiemeniä. Paista kummaltakin puolelta kullanruskeiksi.
Vaihe 3
Jaa sillä välin parsakaali pienemmiksi kukinnoiksi ja keitä kovankypsäksi. Puolita aprikoosit, poista siemenet ja grillaa molemmin puolin yhdessä rosmariinin kanssa kevyesti rasvatussa pannussa.
Vaihe 4
Sekoita jogurttiin oliiviöljy, Kikkoman Ponzu -kastike, pippuri ja hienonnettu minttu.
Vaihe 5
Jaa keitetty kvinoa kulhoihin ja lisää jäljellä olevat täytteet.
Resepti-ID: 1050
PDF-resepti
Lataa PDFKiitos palautteesta!
Arvioi resepti
Klikkaa kuinka monta tähteä haluat antaa: mitä enemmän, sitä parempi!
Löydä lisää reseptejä