Fusillipastaa juustokastikkeessa ja soijalla maustettua bolognesekastiketta
Ainekset
Soijakastike-bolognese:
Juustokastike ja pasta:
Valmistus
Vaihe 1
Valmista ensin soijalla maustettu bolognesekastike: Kuumenna oliiviöljy pannulla ja ruskista jauheliha. Lisää joukkoon kanaliemi, soijakastike ja sokeri. Kiehauta hetki. Sekoita maissi- tai perunajauhot 4 teelusikalliseen vettä, kaada seos kastikkeen joukkoon ja kiehauta hetki. Mausta pippurilla ja pidä lämpimänä.
Vaihe 2
Keitä pasta pakkauksen ohjeen mukaan. Huuhdo basilika ja taputtele kuivaksi talouspaperilla. Revi lehdet irti ja silppua hienoksi.
Vaihe 3
Valmista seuraavaksi juustokastike: Pese parsat, kuori kolmannes parsan tyvestä ja leikkaa vinosti 3–4 cm:n pituisiksi paloiksi. Huuhdo ja puolita tomaatit. Kuori salottisipulit ja leikkaa kuutioiksi.
Vaihe 4
Kuumenna 1 rkl öljyä pannulla. ja Paista parsaa ja tomaatteja hetki. Nosta pois pannulta ja pidä lämpiminä. Kuumenna loput öljystä pannulla ja kuullota sipulit. Kaada joukkoon valkoviini ja kiehauta. Paloittele gorgonzolajuusto. Lisää pannulle juustopalat, kanaliemi ja kerma. Sekoita, kunnes juusto on sulanut. Mausta suolalla.
Vaihe 5
Sekoita pasta, tomaatit ja parsa juustokastikkeen joukkoon ja annostele lautasille. Nosta soijalla maustettu bolognesekastike annosten päälle ja rouhi päälle pippuria. Koristele basilikanlehdillä ennen tarjoilua.
Resepti-ID: 100
PDF-resepti
Lataa PDFKiitos palautteesta!
Arvioi resepti
Klikkaa kuinka monta tähteä haluat antaa: mitä enemmän, sitä parempi!
Löydä lisää reseptejä