

Risoni Bowl
Valmistus
Vaihe 1
Kiehauta kattilassa vesi ja suola. Keitä risoni ohjeen mukaan.
Vaihe 2
Leikkaa lohi kuutioiksi ja marinoi 2 rkl hunajalla, 2 rkl soijakastikkeella, valkoisilla ja mustilla seesaminsiemenillä ja rypsiöljyllä.
Vaihe 3
Pese, kuivaa ja hienonna kevätpurjo. Pese ja pilko kirsikkatomaatit halutessasi. Pese ja kuivaa rucola. Pese, raasta ja purista sitruunat.
Vaihe 4
Sekoita sitruunankuori ja -mehu kulhossa soijakastikkeen, hunajan ja kasvisliemen kanssa.
Vaihe 5
Paista lohikuutiot pannulla.
Vaihe 6
Jaa risoni kulhoihin. Tarjoile lohikuutioiden, kevätpurjon, kirsikkatomaattien, rucolan ja edamamen kera.
Resepti-ID: 986
PDF-resepti
Lataa PDFKiitos palautteesta!
Arvioi resepti
Klikkaa kuinka monta tähteä haluat antaa: mitä enemmän, sitä parempi!
Löydä lisää reseptejä

![[Translate to Finnisch:] [Translate to Finnisch:]](https://www.kikkoman.fi/fileadmin/_processed_/3/2/csm_1577_Carrot_Ginger_Salad_With_Cilantro_Desktop_Header_03efb60f8c.webp)
![[Translate to Finnisch:] [Translate to Finnisch:]](https://www.kikkoman.fi/fileadmin/_processed_/6/2/csm_1578_Goddess_salad_with_napa_cabbage_and_spinach_Desktop_Header_7e5faea0fa.webp)

















