Poke bowl mustalla sitrusriisillä ja lohella
Valmistus
Vaihe 1
Kypsennä riisi pakkauksen ohjeen mukaan. Valuta riisi kypsennyksen jälkeen ja lisää 60–80 ml Kikkomanin Ponzu-sitrussoijakastiketta.
Vaihe 2
Kuumenna oliiviöljy paistinpannulla. Paista lohenpalat kummaltakin puolelta. Kaada päälle Kikkomanin Ponzu-sitrussoijakastiketta (n. 2–3 tl kullekin lohenpalalle). Kypsennä vielä noin 1 minuutin ajan.
Vaihe 3
Suikaloi kaali. Mausta suolalla ja limetinmehulla.
Vaihe 4
Pese parsat ja leikkaa pois kovat päät. Kuumenna 10 g voita paistinpannulla. Lisää parsat pannulle ja kypsennä minuutin ajan. Lisää 40 ml Kikkomanin Ponzu-sitrussoijakastiketta ja kypsennä vielä muutaman minuutin ajan.
Vaihe 5
Kypsennä herneet suolalla maustetussa vedessä.
Vaihe 6
Halkaise retiisit. Kuumenna 10 g voita paistinpannulla ja lisää retiisit pannulle. Halkaise kirsikkatomaatit.
Vaihe 7
Lisää lautaselle ensin riisi ja sen jälkeen kaali, herneet, parsa, lohi, retiisit ja tomaatit.
Resepti-ID: 1004
PDF-resepti
Lataa PDFKiitos palautteesta!
Arvioi resepti
Klikkaa kuinka monta tähteä haluat antaa: mitä enemmän, sitä parempi!
Löydä lisää reseptejä