Friteeratuilla avokadoilla ja Poke-punakaalilla täytetyt tacot
Friteeratuilla avokadoilla ja Poke-punakaalilla täytetyt tacot

Friteeratuilla avokadoilla ja Poke-punakaalilla täytetyt tacot

kokonaisaika 30 min

Ainekset

16 annosta

Friteeratut avokadot:

2 
kypsää avokadoa
15 g
vehnäjauhoja
suolaa, vastajauhettua pippuria
100 ml
kikherneiden lientä (säilykkeestä)
kasviöljyä friteeraukseen

Tomatillo-salsa:

100 g
säilöttyjä tomatilloja
1 
valkosipulinkynsi
2 rkl
oliiviöljyä
2 rkl
limetin mehua

Lisäksi:

 ¼ 
punakaalia
2 
chilipalkoa
16 
pientä maissitortillalettua
muutama korianterin lehti
Ravintosisältö (per annos): 550 kJ  /  131 kcal
4,1 g Rasva
3,2 g Proteiini
18,4 g Hiilihydraatit

Valmistus

Vaihe 1

Halkaise avokadot, poista kivet ja kuori ja leikkaa avokadonpuolikkaat neljään osaan. Mausta vehnäjauhot suolalla ja pippurilla. Vatkaa kikherneiden liemi vaahdoksi. Kääntele avokadopalat ensin vehnäjauhoissa, sitten kikhernevaahdossa ja lopuksi pankojauhoissa. Kuumenna kasviöljy noin 180-asteiseksi, friteeraa avokadopaloja öljyssä 3–4 minuuttia ja nosta talouspaperin päälle valumaan.

Vaihe 2

Valmista seuraavaksi tomatillo-salsa. Valuta tomatillot ja pilko suurehkoiksi paloiksi. Kuori ja purista valkosipulinkynsi. Sekoita tomatillot, valkosipuli, soijakastike, oliiviöljy ja limetin mehu keskenään.

Vaihe 3

Poista kaalista uloimmat lehdet ja kanta ja leikkaa ohuiksi suikaleiksi. Sekoita kaalisuikaleet ja Poke-kastike keskenään. Poista chilipaloista siemenet ja kannat, huuhdo vedellä ja leikkaa ohuiksi renkaiksi. Lämmitä tortillat pakkauksen ohjeen mukaan. Täytä tortillat avokadoilla, Poke-kaalilla, chilirenkailla ja korianterilla ja tarjoa tomatillo-salsan kanssa.

Resepti-ID: 230

PDF-resepti

Lataa PDF

Kiitos palautteesta!

Arvioi resepti

Klikkaa kuinka monta tähteä haluat antaa: mitä enemmän, sitä parempi!

Halkaise avokadot, poista kivet ja kuori ja leikkaa avokadonpuolikkaat neljään osaan. Mausta vehnäjauhot suolalla ja pippurilla. Vatkaa kikherneiden liemi vaahdoksi. Kääntele avokadopalat ensin vehnäjauhoissa, sitten kikhernevaahdossa ja lopuksi pankojauhoissa. Kuumenna kasviöljy noin 180-asteiseksi, friteeraa avokadopaloja öljyssä 3–4 minuuttia ja nosta talouspaperin päälle valumaan.

Valmista seuraavaksi tomatillo-salsa. Valuta tomatillot ja pilko suurehkoiksi paloiksi. Kuori ja purista valkosipulinkynsi. Sekoita tomatillot, valkosipuli, soijakastike, oliiviöljy ja limetin mehu keskenään.

Poista kaalista uloimmat lehdet ja kanta ja leikkaa ohuiksi suikaleiksi. Sekoita kaalisuikaleet ja Poke-kastike keskenään. Poista chilipaloista siemenet ja kannat, huuhdo vedellä ja leikkaa ohuiksi renkaiksi. Lämmitä tortillat pakkauksen ohjeen mukaan. Täytä tortillat avokadoilla, Poke-kaalilla, chilirenkailla ja korianterilla ja tarjoa tomatillo-salsan kanssa.

Arvioi resepti

Kiitos palautteesta!

Klikkaa kuinka monta tähteä haluat antaa: mitä enemmän, sitä parempi!

01
02
03

Älä missaa mitään!

Mielenkiintoisia juttuja, herkullisia reseptejä ja mahtavia kilpailuja!
Osa pyydetyistä tiedoista puuttuu.

Haluan saada tietoa tarjouksista ja tuotteista sähköpostitse. Tilauksen voi peruuttaa milloin tahansa veloituksetta.