Rapeat kanataquitot
Taquitot ovat minikokoisia täytettyjä tacoja, jotka rullataan ja paistetaan. Tässä ohjeessa täytteenä käytetään mausteista kanaa, ja taquitot tarjotaan pirteän meksikolaisen salsan kanssa.
Ainekset
Pico de gallo salsa
Lisäksi
Valmistus
Vaihe 1
Lisää vesi pieneen kattilaan ja kiehauta. Lisää soijakastike, laakerinlehdet ja pippurit. Vähennä lämpöä niin, että seos ei enää kiehu. Leikkaa kananrinta pituussuunnassa, jotta se kypsyy nopeammin. Kypsennä 10–12 minuuttia. Ota kananrinta vedestä ja anna jäähtyä. Revi liha pienemmiksi palasiksi.
Vaihe 2
Sekoita kana, cheddarjuusto, tuorejuusto, Kikkoman-soijakastike ja mausteet keskenään.
Vaihe 3
Levitä seos tortilloille ja kierrä ne tiukasti rulliksi. Kiinnitä cocktailtikulla.
Vaihe 4
Kypsennä 4–5 minuuttia pienessä määrässä öljyä, kunnes taquitot ovat rapeita ja kullanruskeita. Laita taquitot ritilän päälle muutaman minuutin ajaksi, jotta ylimääräinen öljy valuu pois.
Vaihe 5
Pico de gallo salsaan: Hienonna tomaatit, sipuli ja jalapeno. Sekoita hyvin. Mausta öljyllä, hienonnetulla korianterilla, limetinmehulla ja soijakastikkeella.
Vaihe 6
Laita taquitot tarjolle lautaselle yhdessä pilkotun jäävuorisalaatin, tomaattien, ranskankerman, kuutioidun avokadon, tulisen kastikkeen ja tuoreen korianterin kanssa. Tarjoa salsan kanssa.
Vinkki
You can use leftover cooked chicken, making this even easier to do.
You can batch produce them and freeze them.
Resepti-ID: 1058
PDF-resepti
Lataa PDFKiitos palautteesta!
Arvioi resepti
Klikkaa kuinka monta tähteä haluat antaa: mitä enemmän, sitä parempi!
Löydä lisää reseptejä