Kalkkuna-kesäkurpitsakulho
Kalkkuna-kesäkurpitsakulho

Kalkkuna-kesäkurpitsakulho

5 1 arviot
kokonaisaika 15 min
10 min esivalmistelut
5 min valmistus

Kevyt kulhoruoka kalkkunan jauhelihasta, kesäkurpitsasta ja maissista – helppotekoista, täyttävää ja valmista minuuteissa. Savupaprika ja Kikkoman soijakastike tuovat ihanasti makua annokselle, joka on helppo pakata myös evääksi.

Hyvä tietää: tämä ohje kuuluu meal prep -resepteihimme. Tästä löydät lisää samaan settiin kuuluvia reseptejä.

Ainekset

2 annosta
1 rkl
kasviöljyä
1 
punasipuli
 ½ 
kesäkurpitsa
150 g
kalkkunan jauhelihaa
 ½ tl
savupaprikajauhetta
100 g
säilykemaissia
100 g
jasmiiniriisiä
1 tl
seesaminsiemeniä
1 rkl
silputtua kevätsipulia
Ravintosisältö (per annos):1.989 kJ / 475 kcal
15 gRasva
30 gProteiini
50 gHiilihydraatit

Valmistus

Vaihe 1

1 rkl kasviöljyä – 1  punasipuli – 150 g kalkkunan jauhelihaa – 1 rkl Kikkoman luonnollisesti valmistettu soijakastike ½ tl savupaprikajauhetta –  ½  kesäkurpitsa

Kuullota silputtua sipulia ja kesäkurpitsan siivuja kasviöljyssä. Lisää kalkkunan jauheliha, Kikkoman soijakastike ja savupaprikajauhe. Paista 3–4 minuuttia, kunnes liha on kypsää ja kesäkurpitsa on hiukan pehmennyt.

Vaihe 2

100 g säilykemaissia – 100 g jasmiiniriisiä – 1 tl seesaminsiemeniä – 1 rkl silputtua kevätsipulia –  ½ rkl Kikkoman luonnollisesti valmistettu soijakastike

Keitä riisi pakkauksen ohjeen mukaan. Kerrosta kulhoon keitetty riisi, maissi sekä jauheliha-kesäkurpitsaseos. Koristele seesaminsiemenillä ja kevätsipulilla ja pirskottele päälle Kikkoman soijakastiketta.

Vinkki:

Annos maistuu myös kylmänä, joten se on hyvä eväsruoka. Vähähiilihydraattisessa versiossa voit korvata riisin kukkakaaliriisillä tai höyrytetyllä parsakaalilla.

Resepti-ID: 1570

PDF-resepti

Lataa PDF

Kiitos palautteesta!

Arvioi resepti

Klikkaa kuinka monta tähteä haluat antaa: mitä enemmän, sitä parempi!

1 rkl kasviöljyä – 1 punasipuli – 150 g kalkkunan jauhelihaa – 1 rkl Kikkoman luonnollisesti valmistettu soijakastike ½ tl savupaprikajauhetta – ½ kesäkurpitsa

Kuullota silputtua sipulia ja kesäkurpitsan siivuja kasviöljyssä. Lisää kalkkunan jauheliha, Kikkoman soijakastike ja savupaprikajauhe. Paista 3–4 minuuttia, kunnes liha on kypsää ja kesäkurpitsa on hiukan pehmennyt.

100 g säilykemaissia – 100 g jasmiiniriisiä – 1 tl seesaminsiemeniä – 1 rkl silputtua kevätsipulia – ½ rkl Kikkoman luonnollisesti valmistettu soijakastike

Keitä riisi pakkauksen ohjeen mukaan. Kerrosta kulhoon keitetty riisi, maissi sekä jauheliha-kesäkurpitsaseos. Koristele seesaminsiemenillä ja kevätsipulilla ja pirskottele päälle Kikkoman soijakastiketta.

Arvioi resepti

Kiitos palautteesta!

Klikkaa kuinka monta tähteä haluat antaa: mitä enemmän, sitä parempi!

01
02

Resepti-ideoita

Älä missaa mitään!

Mielenkiintoisia juttuja, herkullisia reseptejä ja mahtavia kilpailuja!

Osa pyydetyistä tiedoista puuttuu.

Haluan saada tietoa tarjouksista ja tuotteista sähköpostitse. Tilauksen voi peruuttaa milloin tahansa veloituksetta.