

Kalkkuna-kesäkurpitsakulho
Kevyt kulhoruoka kalkkunan jauhelihasta, kesäkurpitsasta ja maissista – helppotekoista, täyttävää ja valmista minuuteissa. Savupaprika ja Kikkoman soijakastike tuovat ihanasti makua annokselle, joka on helppo pakata myös evääksi.
Valmistus
Vaihe 1

1 rkl kasviöljyä – 1 punasipuli – 150 g kalkkunan jauhelihaa – 1 rkl Kikkoman luonnollisesti valmistettu soijakastike – ½ tl savupaprikajauhetta – ½ kesäkurpitsa
Kuullota silputtua sipulia ja kesäkurpitsan siivuja kasviöljyssä. Lisää kalkkunan jauheliha, Kikkoman soijakastike ja savupaprikajauhe. Paista 3–4 minuuttia, kunnes liha on kypsää ja kesäkurpitsa on hiukan pehmennyt.
Vaihe 2

100 g säilykemaissia – 100 g jasmiiniriisiä – 1 tl seesaminsiemeniä – 1 rkl silputtua kevätsipulia – ½ rkl Kikkoman luonnollisesti valmistettu soijakastike
Keitä riisi pakkauksen ohjeen mukaan. Kerrosta kulhoon keitetty riisi, maissi sekä jauheliha-kesäkurpitsaseos. Koristele seesaminsiemenillä ja kevätsipulilla ja pirskottele päälle Kikkoman soijakastiketta.
Vinkki:
Annos maistuu myös kylmänä, joten se on hyvä eväsruoka. Vähähiilihydraattisessa versiossa voit korvata riisin kukkakaaliriisillä tai höyrytetyllä parsakaalilla.
Resepti-ID: 1570
PDF-resepti
Lataa PDFKiitos palautteesta!
Arvioi resepti
Klikkaa kuinka monta tähteä haluat antaa: mitä enemmän, sitä parempi!
Löydä lisää reseptejä





















![[Translate to Finnisch:] [Translate to Finnisch:]](https://www.kikkoman.fi/fileadmin/_processed_/2/8/csm_1564_Set4_recipe5_Soy-glazed_baked_chicken_with_vegetables_Desktop_Header_6f552cd773.webp)














































