Teriyaki-kanaburgeri kiinalaisittain
Teriyaki-kanaburgeri kiinalaisittain

Teriyaki-kanaburgeri kiinalaisittain

kokonaisaika70 min
20 minesivalmistelut
30 minvalmistus
30 minmarinointi

Rou Jia Mo tarkoittaa kiinaksi “liha sämpylän välissä”, ja tämä perinteinen katuruoka muistuttaakin hampurilaista. Meidän versiossamme kana mehevöityy suussa sulavaksi marinadissa, jossa on Kikkomanin Teriyaki-kastiketta Paahdetulla valkosipulilla.

Ainekset

2 annosta
150 g
jauhoa
1 tl
kuivahiivaa
120 ml
lämmintä vettä
300 g
kanankoipia
 ¼ tl
jauhettua inkivääriä
 ¼ tl
kanelia
 ¼ tl
fenkolia
1 rkl
silputtua korianteria tai persiljaa
1 tl
silputtua chiliä
100 g
punakaalia
2 rkl
oliiviöljyä
1 rkl
limettimehua
1 tl
hunajaa
2 
sipulia
1 tl
sokeria
Ravintosisältö (per annos):3416 kJ / 816 kcal
23,7 gRasva
40,3 gProteiini
65,3 gHiilihydraatit

Valmistus

Vaihe 1

150 g jauhoa – 1 tl kuivahiivaa – 0,33 rkl Kikkoman luonnollisesti valmistettu soijakastike120 ml lämmintä vettä

Vaivaa ainekset pehmeäksi taikinaksi. Peitä ja anna kohota lämpimässä paikassa n. tunti. Jaa taikina neljään osaan ja kauli palat pitkiksi nauhoiksi. Taita nauha pitkittäin puoliksi ja rullaa tiiviiksi rullaksi. Litistä rulla pyöreäksi levyksi ja kauli hiukan ohuemmaksi. Peitä leivät ja anna kohota 20 minuuttia. Lämmitä pannu kuumaksi ja paista leipiä kuumalla pannulla 2 minuuttia kummaltakin puolelta. Jätä odottamaan.

Vaihe 2

300 g kanankoipia – 100 ml Kikkoman Paahdetuilla valkosipulilla maustettu Teriyaki-kastike ¼ tl jauhettua inkivääriä –  ¼ tl kanelia –  ¼ tl fenkolia – 1 rkl silputtua korianteria tai persiljaa – 1 tl silputtua chiliä

Taputtele liha kuivaksi ja peitä koivet Kikkomanin Teriyaki-kastikkeella, johon on sekoitettu inkivääri, kaneli ja fenkoli. Marinoi koipia noin 30 minuuttia. Ota marinadi talteen.

Laita koivet uunivuokaan ja peitä vuoka foliolla. Kypsennä 180-asteisessa uunissa 20–30 minuuttia, kunnes koivet ovat kypsiä. Irrota liha haarukalla, lisää korianteri ja chili ja sekoita liha jäljelle jääneeseen marinadiin.

Vaihe 3

100 g punakaalia – 1 rkl oliiviöljyä – 1 rkl limettimehua – 1 tl hunajaa

Silppua kaali ja lisää sen sekaan oliiviöljy, limettimehu sekä hunaja. Sekoita hyvin.

Vaihe 4

2  sipulia – 1 rkl oliiviöljyä – 1 rkl Kikkoman luonnollisesti valmistettu soijakastike1 tl sokeria

Suikaloi sipuli ja paista se öljyssä. Lisää Kikkomanin soijakastike ja sokeri ja anna porista alhaisella lämmöllä n. 10 minuuttia.

Vaihe 5

Halkaise leivät ja täytä ne marinoidulla lihalla, kaalilla ja karamellisoidulla sipulilla.

Resepti-ID: 1246

PDF-resepti

Lataa PDF

Kiitos palautteesta!

Arvioi resepti

Klikkaa kuinka monta tähteä haluat antaa: mitä enemmän, sitä parempi!

150 g jauhoa – 1 tl kuivahiivaa – 0,33 rkl Kikkoman luonnollisesti valmistettu soijakastike120 ml lämmintä vettä

Vaivaa ainekset pehmeäksi taikinaksi. Peitä ja anna kohota lämpimässä paikassa n. tunti. Jaa taikina neljään osaan ja kauli palat pitkiksi nauhoiksi. Taita nauha pitkittäin puoliksi ja rullaa tiiviiksi rullaksi. Litistä rulla pyöreäksi levyksi ja kauli hiukan ohuemmaksi. Peitä leivät ja anna kohota 20 minuuttia. Lämmitä pannu kuumaksi ja paista leipiä kuumalla pannulla 2 minuuttia kummaltakin puolelta. Jätä odottamaan.

300 g kanankoipia – 100 ml Kikkoman Paahdetuilla valkosipulilla maustettu Teriyaki-kastike ¼ tl jauhettua inkivääriä – ¼ tl kanelia – ¼ tl fenkolia – 1 rkl silputtua korianteria tai persiljaa – 1 tl silputtua chiliä

Taputtele liha kuivaksi ja peitä koivet Kikkomanin Teriyaki-kastikkeella, johon on sekoitettu inkivääri, kaneli ja fenkoli. Marinoi koipia noin 30 minuuttia. Ota marinadi talteen.

Laita koivet uunivuokaan ja peitä vuoka foliolla. Kypsennä 180-asteisessa uunissa 20–30 minuuttia, kunnes koivet ovat kypsiä. Irrota liha haarukalla, lisää korianteri ja chili ja sekoita liha jäljelle jääneeseen marinadiin.

100 g punakaalia – 1 rkl oliiviöljyä – 1 rkl limettimehua – 1 tl hunajaa

Silppua kaali ja lisää sen sekaan oliiviöljy, limettimehu sekä hunaja. Sekoita hyvin.

2 sipulia – 1 rkl oliiviöljyä – 1 rkl Kikkoman luonnollisesti valmistettu soijakastike1 tl sokeria

Suikaloi sipuli ja paista se öljyssä. Lisää Kikkomanin soijakastike ja sokeri ja anna porista alhaisella lämmöllä n. 10 minuuttia.

Halkaise leivät ja täytä ne marinoidulla lihalla, kaalilla ja karamellisoidulla sipulilla.

Arvioi resepti

Kiitos palautteesta!

Klikkaa kuinka monta tähteä haluat antaa: mitä enemmän, sitä parempi!

01
02
03
04
05

Älä missaa mitään!

Mielenkiintoisia juttuja, herkullisia reseptejä ja mahtavia kilpailuja!

Osa pyydetyistä tiedoista puuttuu.

Haluan saada tietoa tarjouksista ja tuotteista sähköpostitse. Tilauksen voi peruuttaa milloin tahansa veloituksetta.