Thai-tyylinen kaali-possuwokki chilillä
Thai-tyylinen kaali-possuwokki chilillä

Thai-tyylinen kaali-possuwokki chilillä

kokonaisaika25 min
10 minesivalmistelut
15 minvalmistus

Chili antaa kivasti potkua possuwokille, jossa on rapeaa kaalia, tarhapapuja sekä thai-tyylisiä mausteita. Ja mikä parasta, se valmistuu hetkessä.

Ainekset

2 annosta
300 g
porsaan jauhelihaa
100 g
kaalia
2 
salottisipulia
4 
valkosipulinkynttä
2 
chiliä
150 g
keltaisia tarhapapuja
4 rkl
ruokaöljyä (esim. rypsiöljyä)
15 g
raastettua tuoretta inkivääriä
1 nippu
thaibasilikaa, jätä muutama lehti koristeluun
1 rkl
kalakastiketta
1 ½ rkl
osterikastiketta (valinnainen)
Ravintosisältö (per annos):2512 kJ / 600 kcal
38 gRasva
40 gProteiini
21 gHiilihydraatit

Valmistus

Vaihe 1

Silppua kaali ja leikkaa salottisipulit suikaleiksi. Silppua valkosipuli ja chili. Leikkaa tarhapavut 2–3 sentin paloiksi.

Vaihe 2

Kuumenna öljy pannulla. Lisää salottisipuli sekä chili ja paista, kunnes sipuli pehmenee ja alkaa ruskistua. Lisää valkosipuli ja inkivääri ja paista hetki.

Vaihe 3

Lisää jauheliha ja ruskista kovalla lämmöllä samalla murustaen. Lisää kahden minuutin päästä kaali ja tarhapavut ja jatka paistamista n. 2 minuuttia. Lisää thaibasilika ja paista hetki. Lisää Kikkomanin soijakastike, kalakastike sekä osterikastike ja sekoita hyvin.

Vaihe 4

Koristele lopuilla thaibasilikan lehdillä ja tarjoile.

Vinkki:

Annokseen sopii hyvin riisi ja paistettu kananmuna.

Resepti-ID: 1391

PDF-resepti

Lataa PDF

Kiitos palautteesta!

Arvioi resepti

Klikkaa kuinka monta tähteä haluat antaa: mitä enemmän, sitä parempi!

Silppua kaali ja leikkaa salottisipulit suikaleiksi. Silppua valkosipuli ja chili. Leikkaa tarhapavut 2–3 sentin paloiksi.

Kuumenna öljy pannulla. Lisää salottisipuli sekä chili ja paista, kunnes sipuli pehmenee ja alkaa ruskistua. Lisää valkosipuli ja inkivääri ja paista hetki.

Lisää jauheliha ja ruskista kovalla lämmöllä samalla murustaen. Lisää kahden minuutin päästä kaali ja tarhapavut ja jatka paistamista n. 2 minuuttia. Lisää thaibasilika ja paista hetki. Lisää Kikkomanin soijakastike, kalakastike sekä osterikastike ja sekoita hyvin.

Koristele lopuilla thaibasilikan lehdillä ja tarjoile.

Arvioi resepti

Kiitos palautteesta!

Klikkaa kuinka monta tähteä haluat antaa: mitä enemmän, sitä parempi!

01
02
03
04

Älä missaa mitään!

Mielenkiintoisia juttuja, herkullisia reseptejä ja mahtavia kilpailuja!
Osa pyydetyistä tiedoista puuttuu.

Haluan saada tietoa tarjouksista ja tuotteista sähköpostitse. Tilauksen voi peruuttaa milloin tahansa veloituksetta.