Thai-tyylinen kaali-possuwokki chilillä
Chili antaa kivasti potkua possuwokille, jossa on rapeaa kaalia, tarhapapuja sekä thai-tyylisiä mausteita. Ja mikä parasta, se valmistuu hetkessä.
Ainekset
Valmistus
Vaihe 1
Silppua kaali ja leikkaa salottisipulit suikaleiksi. Silppua valkosipuli ja chili. Leikkaa tarhapavut 2–3 sentin paloiksi.
Vaihe 2
Kuumenna öljy pannulla. Lisää salottisipuli sekä chili ja paista, kunnes sipuli pehmenee ja alkaa ruskistua. Lisää valkosipuli ja inkivääri ja paista hetki.
Vaihe 3
Lisää jauheliha ja ruskista kovalla lämmöllä samalla murustaen. Lisää kahden minuutin päästä kaali ja tarhapavut ja jatka paistamista n. 2 minuuttia. Lisää thaibasilika ja paista hetki. Lisää Kikkomanin soijakastike, kalakastike sekä osterikastike ja sekoita hyvin.
Vaihe 4
Koristele lopuilla thaibasilikan lehdillä ja tarjoile.
Vinkki:
Annokseen sopii hyvin riisi ja paistettu kananmuna.
Resepti-ID: 1391
PDF-resepti
Lataa PDFKiitos palautteesta!
Arvioi resepti
Klikkaa kuinka monta tähteä haluat antaa: mitä enemmän, sitä parempi!
Löydä lisää reseptejä