

Ponzu-kastikkeessa marinoitu naudanliha
Valmistus
Vaihe 1
Valmista marinadi sekoittamalla keskenään Kikkomanin Ponzu-sitrussoijakastike, limetin mehu ja valkosipulinkynsi. Anna lihan marinoitua jääkaapissa yön yli. Nosta naudanliha pois marinadista, taputtele talouspaperilla kuivaksi ja paista tai grillaa liha kypsäksi. Anna lihan vetäytyä hetken aikaa. Lisää marinadin joukkoon seesamiöljy ja hunaja, kiehauta ja anna kiehua hiljalleen, kunnes marinadi paksuuntuu kastikkeeksi.
Vaihe 2
Leikkaa naudanliha pihveiksi ja tarjoa perunoiden ja raikkaan salaatin kanssa.
Resepti-ID: 303
PDF-resepti
Lataa PDFKiitos palautteesta!
Arvioi resepti
Klikkaa kuinka monta tähteä haluat antaa: mitä enemmän, sitä parempi!
Löydä lisää reseptejä