Ponzu-kastikkeessa marinoitu naudanliha

Ainekset

2 annosta
500 g
naudanlihaa kokonaisena palana
2 
valkosipulinkynttä puristettuna
1 limetin mehu
1 tl
seesamiöljyä
1 rkl
hunajaa

Valmistus

Vaihe 1

Valmista marinadi sekoittamalla keskenään Kikkomanin Ponzu-sitrussoijakastike, limetin mehu ja valkosipulinkynsi. Anna lihan marinoitua jääkaapissa yön yli. Nosta naudanliha pois marinadista, taputtele talouspaperilla kuivaksi ja paista tai grillaa liha kypsäksi. Anna lihan vetäytyä hetken aikaa. Lisää marinadin joukkoon seesamiöljy ja hunaja, kiehauta ja anna kiehua hiljalleen, kunnes marinadi paksuuntuu kastikkeeksi.

Vaihe 2

Leikkaa naudanliha pihveiksi ja tarjoa perunoiden ja raikkaan salaatin kanssa.

Resepti-ID: 303

PDF-resepti

Lataa PDF

Kiitos palautteesta!

Arvioi resepti

Klikkaa kuinka monta tähteä haluat antaa: mitä enemmän, sitä parempi!

Valmista marinadi sekoittamalla keskenään Kikkomanin Ponzu-sitrussoijakastike, limetin mehu ja valkosipulinkynsi. Anna lihan marinoitua jääkaapissa yön yli. Nosta naudanliha pois marinadista, taputtele talouspaperilla kuivaksi ja paista tai grillaa liha kypsäksi. Anna lihan vetäytyä hetken aikaa. Lisää marinadin joukkoon seesamiöljy ja hunaja, kiehauta ja anna kiehua hiljalleen, kunnes marinadi paksuuntuu kastikkeeksi.

Leikkaa naudanliha pihveiksi ja tarjoa perunoiden ja raikkaan salaatin kanssa.

Arvioi resepti

Kiitos palautteesta!

Klikkaa kuinka monta tähteä haluat antaa: mitä enemmän, sitä parempi!

01
02

Älä jää vaille maukkaita juttuja!

Tilaa herkulliset ideat säännöllisesti sähköpostiisi!
Osa pyydetyistä tiedoista puuttuu.

Haluan saada tietoa tarjouksista ja tuotteista sähköpostitse. Tilauksen voi peruuttaa milloin tahansa veloituksetta.