Sieni-kaalitäytteiset gyozat
Sieni-kaalitäytteiset gyozat

Sieni-kaalitäytteiset gyozat

kokonaisaika45 min
30 minesivalmistelut
15 minvalmistus

Gyoza-taikinanyyttejä on kiva näperrellä vaikka porukalla! Niiden täytteessä yhdistyvät sienten maanläheinen maku sekä kaalin raikas rapeus. Karpalokastike antaa nyyteille ihanan pirteän säväyksen.

Ainekset

2 annosta
14 
gyoza-taikina-arkkia

Täyte:

100 g
valkokaalia
30 g
siitakesieniä
30 g
enoki-sieniä (talvijuurekas)
80 g
sipulia
2 
valkosipulinkynttä
30 ml
rypsiöljyä

Kastike:

80 g
kuivattuja karpaloita
1 tl
maissitärkkelystä
Ravintosisältö (per annos):2721 kJ / 650 kcal
30,4 gRasva
79,5 gHiilihydraatit

Valmistus

Vaihe 1

100 g valkokaalia – 30 g siitakesieniä – 30 g enoki-sieniä (talvijuurekas) – 80 g sipulia – 2  valkosipulinkynttä – 40 ml Kikkoman luonnollisesti valmistettu soijakastike30 ml rypsiöljyä

Silppua kasvikset ja paista niitä öljyssä n. 10 minuuttia, kunnes ne pehmenevät. Mausta Kikkomanin soijakastikkeella.

Vaihe 2

40 ml Kikkoman luonnollisesti valmistettu soijakastike120 ml Kikkoman Mirin-tyylinen makea ruuanvalmistuskastike80 g kuivattuja karpaloita – 1 tl maissitärkkelystä

Sekoita ainekset kattilassa ja kiehauta.

Vaihe 3

14  gyoza-taikina-arkkia

Asettele nokare vaiheessa 1 valmistettua täytettä kullekin taikina-arkille ja muotoile gyoza-nyyteiksi.
Paista gyozoja paistinpannulla yhdeltä sivulta. Kun pinta on kullanruskea, lisää pannulle hiukan vettä ja hauduta nyyttejä kannen alla 3–4 minuuttia. 

Tarjoile valmiit gyozat karpalokastikkeen kera.

Vinkki:

Gyozan muotoilu: Laita nokare täytettä taikina-arkin keskelle. Kostuta reunat vedellä ja taita arkin toinen puolisko täytteen yli puolikuun muotoon. Rypytä reuna.

Resepti-ID: 1369

PDF-resepti

Lataa PDF

Kiitos palautteesta!

Arvioi resepti

Klikkaa kuinka monta tähteä haluat antaa: mitä enemmän, sitä parempi!

100 g valkokaalia – 30 g siitakesieniä – 30 g enoki-sieniä (talvijuurekas) – 80 g sipulia – 2 valkosipulinkynttä – 40 ml Kikkoman luonnollisesti valmistettu soijakastike30 ml rypsiöljyä

Silppua kasvikset ja paista niitä öljyssä n. 10 minuuttia, kunnes ne pehmenevät. Mausta Kikkomanin soijakastikkeella.

40 ml Kikkoman luonnollisesti valmistettu soijakastike120 ml Kikkoman Mirin-tyylinen makea ruuanvalmistuskastike80 g kuivattuja karpaloita – 1 tl maissitärkkelystä

Sekoita ainekset kattilassa ja kiehauta.

14 gyoza-taikina-arkkia

Asettele nokare vaiheessa 1 valmistettua täytettä kullekin taikina-arkille ja muotoile gyoza-nyyteiksi.
Paista gyozoja paistinpannulla yhdeltä sivulta. Kun pinta on kullanruskea, lisää pannulle hiukan vettä ja hauduta nyyttejä kannen alla 3–4 minuuttia. 

Tarjoile valmiit gyozat karpalokastikkeen kera.

Arvioi resepti

Kiitos palautteesta!

Klikkaa kuinka monta tähteä haluat antaa: mitä enemmän, sitä parempi!

01
02
03

Älä missaa mitään!

Mielenkiintoisia juttuja, herkullisia reseptejä ja mahtavia kilpailuja!
Osa pyydetyistä tiedoista puuttuu.

Haluan saada tietoa tarjouksista ja tuotteista sähköpostitse. Tilauksen voi peruuttaa milloin tahansa veloituksetta.