

Savulohella ja avokadolla täytetty rulla (uramaki)
Ohjeet ja ainekset savulohella ja avokadolla täytettyjen uramaki-sushien valmistukseen.
Valmistus
Vaihe 1
Leikkaa avokado ja minisuolakurkut suikaleiksi.
Vaihe 2
Laita sushimatolle nori-arkki.
Vaihe 3
Levitä sushiriisi matolle vedellä kostutetuin sormin.
Vaihe 4
Käännä ympäri.
Vaihe 5
Levitä wasabitahna ja tuorejuusto keskelle pitkittäin.
Vaihe 6
Laita avokado- ja minisuolakurkkusuikaleet päälle pitkittäin.
Vaihe 7
Kääri rullaksi.
Vaihe 8
Laita päälle lohisuikaleet.
Vaihe 9
Kääri tuorekelmuun ja muotoile sushimatolla.
Vaihe 10
Poista tuorekelmu varovasti ja leikkaa rulla kahdeksaksi yhtä suureksi palaksi.
Vaihe 11
Koristele lohenmädillä, retiisisiivuilla, tillillä, säilötyllä inkiväärillä ja wasabitahnalla.
Vinkki:
Kun keität riisiä, riisin ja veden suhteen tulisi olla 1:1. Sushiriisin keittämiseen käytetään vähemmän vettä kuin tavallisen riisin.
*Sushiriisi (n. 1 kg keitettyä sushiriisiä)
- 450 g (540 ml) japanilaista riisiä
- 450 ml vettä
Keitä riisi ja käytä maustamiseen sitten
- 100 ml Kikkomanin maustekastiketta sushiriisille
tai vaihtoehtoisesti:
- 70 ml riisietikkaa
- 30 g sokeria
- 15 g suolaa
Resepti-ID: 942
PDF-resepti
Lataa PDFKiitos palautteesta!
Arvioi resepti
Klikkaa kuinka monta tähteä haluat antaa: mitä enemmän, sitä parempi!
Löydä lisää reseptejä