Herkkutattiraviolit
Herkkutattijauhe antaa tälle italialaiselle klassikkoruoalle hienostuneisuutta. Kokonaisuuden kruunaavat rapeat amarettikeksit.
Valmistus
Vaihe 1
Hienonna sienet. Kuori ja hienonna sipulit ja valkosipuli.
Vaihe 2
Kuumenna voi ja lisää pannulle kaikki ainekset ja 2 timjamin oksaa. Mausta herkkutattijauheella, sokerilla ja Kikkomanin soijakastike . Vähennä lämpöä ja hauduta, kunnes seos kiinteytyy. Kaada seos kulhoon.
Vaihe 3
Huuhtele ja kuivaa persilja. Hienonna ja lisää seokseen.
Vaihe 4
Levitä pastataikina ja leikkaa siitä ympyröitä mukilla. Voitele taikina kananmunankeltuaisella. Täytä ympyrät sieniseoksella, taita ja paina kiinni tiukasti.
Vaihe 5
Keitä ravioleja kiehuvassa vedessä 3–4 minuuttia ja valuta. Pirskota päälle voisulaa ja amarettimuruja.
Resepti-ID: 1078
PDF-resepti
Lataa PDFKiitos palautteesta!
Arvioi resepti
Klikkaa kuinka monta tähteä haluat antaa: mitä enemmän, sitä parempi!
Löydä lisää reseptejä