Kasvis-Temaki

kokonaisaika 30 min
30 min esivalmistelut

Ainekset

3 annosta
30 g
paprikaa, keltaisia ja punaisia
60 g
parsaa
6 
salaatinlehteä
6 
merileväarkkia
180 g
keitettyä ja maustettua sushiriisiä
wasabia
majoneesi

Tarjoiluun:

Ravintosisältö (per annos): 753 kJ  /  179 kcal

Valmistus

Keitä riisi pakkauksen ohjeiden mukaan. Mausta riisi viinietikalla valuta ja jäähdytä. Leikkaa merileväarkit puoliksi poikittain ja leikkaa myös reunoja hieman pois, noin 15x10 cm suorakulmioon. Aseta puolikas arkki kädellesi kiiltävä puolin alaspäin. Paina n. 30 g sushiriisiä merileväarkin vasemmalle puolelle ja levitä ohut kerros wasabia sen päälle. Leikkaa täyte (esim. kurkku, avokado, surimi) ohuiksi suikaleiksi ja asettele niitä levyn etureunaan. Rullaa noriarkki ja täyte tötterön muotoiseksi sushiksi. Sulje reunat pienellä määrällä riisiä ja nauti.

Resepti-ID: 439

PDF-resepti

Kiitos palautteesta!

Arvioi resepti

Klikkaa kuinka monta tähteä haluat antaa: mitä enemmän, sitä parempi!

Keitä riisi pakkauksen ohjeiden mukaan. Mausta riisi viinietikalla valuta ja jäähdytä. Leikkaa merileväarkit puoliksi poikittain ja leikkaa myös reunoja hieman pois, noin 15x10 cm suorakulmioon. Aseta puolikas arkki kädellesi kiiltävä puolin alaspäin. Paina n. 30 g sushiriisiä merileväarkin vasemmalle puolelle ja levitä ohut kerros wasabia sen päälle. Leikkaa täyte (esim. kurkku, avokado, surimi) ohuiksi suikaleiksi ja asettele niitä levyn etureunaan. Rullaa noriarkki ja täyte tötterön muotoiseksi sushiksi. Sulje reunat pienellä määrällä riisiä ja nauti.

Arvioi resepti

Kiitos palautteesta!

Klikkaa kuinka monta tähteä haluat antaa: mitä enemmän, sitä parempi!

01

Älä jää vaille maukkaita juttuja!

Tilaa herkulliset ideat säännöllisesti sähköpostiisi!
Osa pyydetyistä tiedoista puuttuu.

Haluan saada tietoa tarjouksista ja tuotteista sähköpostitse. Tilauksen voi peruuttaa milloin tahansa veloituksetta.