

Juustoinen paistettu polenta
kokonaisaika25 min
15 minesivalmistelut
10 minvalmistus
Helppoa ja yhtä hyvää joka kerta. Polenta on helppo valmistaa, ja se sopii lisukkeeksi monille ruokalajeille.
Ravintosisältö (per annos):915 kJ / 219 kcal
8,9 gRasva
6 gProteiini
28,3 gHiilihydraatit
Valmistus
Vaihe 1
Kuumenna vesi kiehuvaksi. Mausta sokerilla ja Kikkoman-soijakastikkeella.
Vaihe 2
Kun vesi kiehuu, lisää polenta ja sekoita jatkuvasti. Vähennä lämpöä ja anna polentan kiehua hiljaa noin 10 minuutin ajan. Sekoita koko ajan.
Vaihe 3
Mausta oliiviöljyllä, parmesaanilla, pippurilla ja muskottipähkinällä. Kaada polenta pieneen irtopohjavuokaan ja anna jäähtyä. Kun polenta on jäähtynyt, leikkaa annospaloiksi ja ruskista kevyesti öljyssä.
Resepti-ID: 1074
PDF-resepti
Lataa PDFKiitos palautteesta!
Arvioi resepti
Klikkaa kuinka monta tähteä haluat antaa: mitä enemmän, sitä parempi!
Löydä lisää reseptejä