

Juustoinen paistettu polenta
kokonaisaika
25 min
15 min
esivalmistelut
10 min
valmistus
Helppoa ja yhtä hyvää joka kerta. Polenta on helppo valmistaa, ja se sopii lisukkeeksi monille ruokalajeille.
Ravintosisältö (per annos):
915 kJ
/
219 kcal
8,9 g
Rasva
6 g
Proteiini
28,3 g
Hiilihydraatit
Valmistus
Vaihe 1
Kuumenna vesi kiehuvaksi. Mausta sokerilla ja Kikkoman-soijakastikkeella.
Vaihe 2
Kun vesi kiehuu, lisää polenta ja sekoita jatkuvasti. Vähennä lämpöä ja anna polentan kiehua hiljaa noin 10 minuutin ajan. Sekoita koko ajan.
Vaihe 3
Mausta oliiviöljyllä, parmesaanilla, pippurilla ja muskottipähkinällä. Kaada polenta pieneen irtopohjavuokaan ja anna jäähtyä. Kun polenta on jäähtynyt, leikkaa annospaloiksi ja ruskista kevyesti öljyssä.
Resepti-ID: 1074
PDF-resepti
Kiitos palautteesta!
Arvioi resepti
Klikkaa kuinka monta tähteä haluat antaa: mitä enemmän, sitä parempi!
Löydä lisää reseptejä