

Grillattua teriyaki-turskaa
Makeahko teriyaki-kastike sopii hyvin turskan ja muiden vaalealihaisten kalojen kanssa, ja marinointi vie vain puoli tuntia. Purjot sivellään samalla marinadilla ennen grillausta.
Valmistus
Vaihe 1
Leikkaa turska tasakokoisiksi paloiksi. Sekoita viini, 3 rkl hunajalla maustettua Teriyaki BBQ-kastiketta, timjami, sitruunan kuori, viipaloidut kevätsipulit ja oliiviöljy.
Vaihe 2
Mausta kala pippurilla ja kaada marinadi sen päälle. Anna marinoitua 30-60 minuuttia.
Vaihe 3
Halkaise purjot.
Vaihe 4
Grillaa kalaa ja purjoja kovalla lämmöllä 3-5 minuuttia kummaltakin puolelta. Sivele niitä välillä jäljelle jääneellä marinadilla.
Vaihe 5
Silppua tilli.
Vaihe 6
Tarjoa grillattu turska purjon ja tuoreen tillin kanssa.
Resepti-ID: 1118
PDF-resepti
Lataa PDFKiitos palautteesta!
Arvioi resepti
Klikkaa kuinka monta tähteä haluat antaa: mitä enemmän, sitä parempi!
Löydä lisää reseptejä











![[Translate to Finnisch:] [Translate to Finnisch:]](https://www.kikkoman.fi/fileadmin/_processed_/3/2/csm_1577_Carrot_Ginger_Salad_With_Cilantro_Desktop_Header_03efb60f8c.webp)
![[Translate to Finnisch:] [Translate to Finnisch:]](https://www.kikkoman.fi/fileadmin/_processed_/6/2/csm_1578_Goddess_salad_with_napa_cabbage_and_spinach_Desktop_Header_7e5faea0fa.webp)







