Seesamitofu-katsu, riisiä ja herneitä
Tämän annoksen tähti on rapea, leivitetty tofu makeansuolaisen kastikkeen kanssa. Lisukkeena on riisiä, joka saa lisämakua herneistä ja granaattiomenan siemenistä.
Ainekset
Kastike:
Valmistus
Vaihe 1
Huuhtele riisi, lisää kattilaan tuplasti riisin määrä vettä ja keitä 10 minuuttia. Keitä herneet kypsiksi ja sekoita ne riisin joukkoon. Lisää silputtu minttu, raastettu sitruunan kuori, sitruunamehu, pippuri ja granaattiomenan siemenet.
Vaihe 2
Kasta tofu seokseen, jossa on Kikkomanin Gluteenitonta soijakastiketta, mantelimaitoa ja perunajauhoa. Kierittele tofu sen jälkeen seesaminsiemenissä ja murskatuissa maissihiutaleissa. Paista lopuksi oliiviöljyssä kullanruskeaksi.
Vaihe 3
Viipaloi paistettu tofu ja tarjoile riisin kanssa. Kaada päälle kastike, joka on tehty Kikkomanin Gluteenittomasta soijakastikkeesta, vaahterasiirapista, seesamiöljystä ja ruohosipulista.
Tip
Herneiden sijaan voit käyttää ruusukaalia.
Resepti-ID: 1209
PDF-resepti
Lataa PDFKiitos palautteesta!
Arvioi resepti
Klikkaa kuinka monta tähteä haluat antaa: mitä enemmän, sitä parempi!
Löydä lisää reseptejä