Seesamitofu-katsu, riisiä ja herneitä
Seesamitofu-katsu, riisiä ja herneitä

Seesamitofu-katsu, riisiä ja herneitä

kokonaisaika30 min
10 minesivalmistelut
20 minvalmistus

Tämän annoksen tähti on rapea, leivitetty tofu makeansuolaisen kastikkeen kanssa. Lisukkeena on riisiä, joka saa lisämakua herneistä ja granaattiomenan siemenistä.

Ainekset

2 annosta
100 g
basmatiriisiä
50 g
herneitä
1 tl
silputtuja mintunlehtiä
2 rkl
sitruunamehua
1 tl
raastettua sitruunan kuorta
1 hyppysellinen
pippuria
 ½ 
granaattiomenan siemenet
180 g
tofua
3 rkl
mantelimaitoa
1 rkl
perunajauhoa
15 g
seesaminsiemeniä
20 g
maissihiutaleita
2 rkl
oliiviöljyä

Kastike:

2 rkl
vaahterasiirappia
1 rkl
silputtua ruohosipulia
Ravintosisältö (per annos):2407 kJ / 575 kcal
20,5 gRasva
21 gProteiini
75,5 gHiilihydraatit

Valmistus

Vaihe 1

Huuhtele riisi, lisää kattilaan tuplasti riisin määrä vettä ja keitä 10 minuuttia. Keitä herneet kypsiksi ja sekoita ne riisin joukkoon. Lisää silputtu minttu, raastettu sitruunan kuori, sitruunamehu, pippuri ja granaattiomenan siemenet.

Vaihe 2

Kasta tofu seokseen, jossa on Kikkomanin Gluteenitonta soijakastiketta, mantelimaitoa ja perunajauhoa. Kierittele tofu sen jälkeen seesaminsiemenissä ja murskatuissa maissihiutaleissa. Paista lopuksi oliiviöljyssä kullanruskeaksi.

Vaihe 3

Viipaloi paistettu tofu ja tarjoile riisin kanssa. Kaada päälle kastike, joka on tehty Kikkomanin Gluteenittomasta soijakastikkeesta, vaahterasiirapista, seesamiöljystä ja ruohosipulista.

Tip

Herneiden sijaan voit käyttää ruusukaalia.

Resepti-ID: 1209

PDF-resepti

Lataa PDF

Kiitos palautteesta!

Arvioi resepti

Klikkaa kuinka monta tähteä haluat antaa: mitä enemmän, sitä parempi!

Huuhtele riisi, lisää kattilaan tuplasti riisin määrä vettä ja keitä 10 minuuttia. Keitä herneet kypsiksi ja sekoita ne riisin joukkoon. Lisää silputtu minttu, raastettu sitruunan kuori, sitruunamehu, pippuri ja granaattiomenan siemenet.

Kasta tofu seokseen, jossa on Kikkomanin Gluteenitonta soijakastiketta, mantelimaitoa ja perunajauhoa. Kierittele tofu sen jälkeen seesaminsiemenissä ja murskatuissa maissihiutaleissa. Paista lopuksi oliiviöljyssä kullanruskeaksi.

Viipaloi paistettu tofu ja tarjoile riisin kanssa. Kaada päälle kastike, joka on tehty Kikkomanin Gluteenittomasta soijakastikkeesta, vaahterasiirapista, seesamiöljystä ja ruohosipulista.

Arvioi resepti

Kiitos palautteesta!

Klikkaa kuinka monta tähteä haluat antaa: mitä enemmän, sitä parempi!

01
02
03

Älä missaa mitään!

Mielenkiintoisia juttuja, herkullisia reseptejä ja mahtavia kilpailuja!
Osa pyydetyistä tiedoista puuttuu.

Haluan saada tietoa tarjouksista ja tuotteista sähköpostitse. Tilauksen voi peruuttaa milloin tahansa veloituksetta.