Kaali-pähkinäpasta
Kaali-pähkinäpasta

Kaali-pähkinäpasta

5 3 arviot
kokonaisaika 25 min
15 min esivalmistelut
10 min valmistus

Terveellinen täysjyväpasta saa seurakseen rapeita pähkinöitä, mehevää kaalia sekä kirpeän sitruuna-valkosipulikastikkeen.

Ainekset

2 annosta
4 rkl
oliiviöljyä
 ½ 
sitruunan mehu
1 tl
raastettua sitruunan kuorta
1 nippu
persiljaa
2 hyppysellistä
mustapippuria
150 g
fusilli-täysjyväpastaa
300 g
savoijinkaalia (kurttukaali)
2 
valkosipulinkynttä
200 g
kirsikkatomaatteja
80 g
saksanpähkinöitä
Ravintosisältö (per annos):3.322 kJ / 794 kcal
45 gRasva
24,5 gProteiini
68 gHiilihydraatit

Valmistus

Vaihe 1

3 rkl oliiviöljyä – 2 rkl Kikkoman luonnollisesti valmistettu vähemmän suolaa sisältävä soijakastike ½  sitruunan mehu – 1 tl raastettua sitruunan kuorta – 1 nippu persiljaa – 2 hyppysellistä mustapippuria

Silppua persilja, jätä yksi oksa koristeluun. Sekoita muiden ainesten kanssa ja jätä odottamaan.

Vaihe 2

150 g fusilli-täysjyväpastaa – 300 g savoijinkaalia (kurttukaali) – 2  valkosipulinkynttä – 200 g kirsikkatomaatteja – 80 g saksanpähkinöitä – 1 rkl oliiviöljyä

Keitä pasta al denteksi pakkauksen ohjeen mukaan.

Paahda saksanpähkinät. Silppua kaali ja valkosipuli ja puolita kirsikkatomaatit. Paista kaalia oliiviöljyssä pannulla. Kun se on hiukan pehmentynyt, lisää valkosipuli, tomaatit ja saksanpähkinät. Jatka paistamista 2–3 minuuttia.

Vaihe 3

1  persiljan oksa

Sekoita kasvikset, pasta ja kastike. Koristele persiljalla.

Vinkki:

Saksanpähkinät voi hyvin korvata pekaanipähkinöillä.

Resepti-ID: 1382

PDF-resepti

Lataa PDF

Kiitos palautteesta!

Arvioi resepti

Klikkaa kuinka monta tähteä haluat antaa: mitä enemmän, sitä parempi!

3 rkl oliiviöljyä – 2 rkl Kikkoman luonnollisesti valmistettu vähemmän suolaa sisältävä soijakastike ½ sitruunan mehu – 1 tl raastettua sitruunan kuorta – 1 nippu persiljaa – 2 hyppysellistä mustapippuria

Silppua persilja, jätä yksi oksa koristeluun. Sekoita muiden ainesten kanssa ja jätä odottamaan.

150 g fusilli-täysjyväpastaa – 300 g savoijinkaalia (kurttukaali) – 2 valkosipulinkynttä – 200 g kirsikkatomaatteja – 80 g saksanpähkinöitä – 1 rkl oliiviöljyä

Keitä pasta al denteksi pakkauksen ohjeen mukaan.

Paahda saksanpähkinät. Silppua kaali ja valkosipuli ja puolita kirsikkatomaatit. Paista kaalia oliiviöljyssä pannulla. Kun se on hiukan pehmentynyt, lisää valkosipuli, tomaatit ja saksanpähkinät. Jatka paistamista 2–3 minuuttia.

1 persiljan oksa

Sekoita kasvikset, pasta ja kastike. Koristele persiljalla.

Arvioi resepti

Kiitos palautteesta!

Klikkaa kuinka monta tähteä haluat antaa: mitä enemmän, sitä parempi!

01
02
03

Älä missaa mitään!

Mielenkiintoisia juttuja, herkullisia reseptejä ja mahtavia kilpailuja!

Osa pyydetyistä tiedoista puuttuu.

Haluan saada tietoa tarjouksista ja tuotteista sähköpostitse. Tilauksen voi peruuttaa milloin tahansa veloituksetta.