

Kaali-pähkinäpasta
Terveellinen täysjyväpasta saa seurakseen rapeita pähkinöitä, mehevää kaalia sekä kirpeän sitruuna-valkosipulikastikkeen.
Valmistus
Vaihe 1

3 rkl oliiviöljyä – 2 rkl Kikkoman luonnollisesti valmistettu vähemmän suolaa sisältävä soijakastike – ½ sitruunan mehu – 1 tl raastettua sitruunan kuorta – 1 nippu persiljaa – 2 hyppysellistä mustapippuria
Silppua persilja, jätä yksi oksa koristeluun. Sekoita muiden ainesten kanssa ja jätä odottamaan.
Vaihe 2

150 g fusilli-täysjyväpastaa – 300 g savoijinkaalia (kurttukaali) – 2 valkosipulinkynttä – 200 g kirsikkatomaatteja – 80 g saksanpähkinöitä – 1 rkl oliiviöljyä
Keitä pasta al denteksi pakkauksen ohjeen mukaan.
Paahda saksanpähkinät. Silppua kaali ja valkosipuli ja puolita kirsikkatomaatit. Paista kaalia oliiviöljyssä pannulla. Kun se on hiukan pehmentynyt, lisää valkosipuli, tomaatit ja saksanpähkinät. Jatka paistamista 2–3 minuuttia.
Vaihe 3

1 persiljan oksa
Sekoita kasvikset, pasta ja kastike. Koristele persiljalla.
Vinkki:
Saksanpähkinät voi hyvin korvata pekaanipähkinöillä.
Resepti-ID: 1382
PDF-resepti
Lataa PDFKiitos palautteesta!
Arvioi resepti
Klikkaa kuinka monta tähteä haluat antaa: mitä enemmän, sitä parempi!
Löydä lisää reseptejä