Grillattua turskaa jogurtti-currymarinadissa
Turskafileet marinoidaan miedolla curry-jugurttimarinadilla ja niiden seurana tarjoillaan lime-korianteri-aiolia ja grillattua bataattia.
Ainekset
Lime- ja korianteriaioli:
Grillatut bataatit:
Valmistus
Vaihe 1
Valmista marinadi sekoittamalla keskenään jogurtti, sitruunamehu, oliiviöljy, soijakastike, hillo, ajuruoho, curryjauhe ja pippuri. Sivele fileet marinadilla ja laita ne jääkaappiin noin 30 minuutiksi ennen grillausta.
Vaihe 2
Aloita lime- ja korianteriaiolin valmistus pesemällä lime kuuman veden alla ja taputtelemalla se kuivaksi. Raasta osa kuoresta, leikkaa lime puoliksi ja purista mehu. Kuori ja silppua valkosipuli pieneksi. Sekoita kulhossa keskenään majoneesi, limen raastettu kuori, limen mehu, valkosipuli, hunaja, korianteri ja soijakastike. Lisää pippuria oman maun mukaan.
Vaihe 3
Kuori ja pese bataatit ja leikkaa ne noin 2 cm:n kuutioiksi. Puhdista, viipaloi ja pese kevätsipulit. Kuori ja silppua valkosipuli pieneksi. Sekoita keskenään valkosipuli, bataatit, kevätsipulit, soijakastike, oliiviöljy ja rosmariini. Lisää pippuria oman maun mukaan.
Vaihe 4
Laita bataatit grilliin ja kypsennä niitä noin 15-20 min sen jälkeen lisää turskafileet grilliin ja kypsennä niitä noin 6-10 min. Kypsennys ajat riippuu grillin lämmöstä(sulje kansi, jos grilli on kannellinen). Tarjoile lime- ja korianteriaiolin kanssa.
Tip:
The marinade tastes just as great with other white fish as it does with turkey breasts or steaks.
Resepti-ID: 866
PDF-resepti
Lataa PDFKiitos palautteesta!
Arvioi resepti
Klikkaa kuinka monta tähteä haluat antaa: mitä enemmän, sitä parempi!
Löydä lisää reseptejä