Pad Thai
Pad Thai

Pad Thai

kokonaisaika 35 min

Ainekset

2 annosta

Kastike:

2 rkl
tamarinditahnaa
4 rkl
ruskeaa sokeria
150 ml
kuumaa vettä
1 tl
chilihiutaleita

Muut ainekset:

 ½ nippu
korianteria
1 
kevätpurjo
2 
valkosipulinkynttä
2 
salottisipulia
60 g
maapähkinöitä, paahdettuja
2 
limeä (mehu ja kuori)
300 g
riisinuudeleita
2 
kananrintaa
2 rkl
kookosrasvaa
60 g
papujen ituja
2 
kananmunaa

Valmistus

Vaihe 1

Laita kastikkeen valmistamiseksi tamarinditahna ja sokeri kulhoon. Kaada joukkoon kuumaa vettä ja mausta Kikkoman soijakastikkeella ja chilihiutaleilla.

Vaihe 2

Pese, kuivaa ja nypi korianteri. Pese, kuivaa ja hienonna kevätpurjo. Kuori ja hienonna valkosipuli ja salottisipuli. Hienonna maapähkinät karkeaksi rouheeksi. Raasta ja purista limetit. 

Vaihe 3

Liota riisinuudeleita kulhossa kylmässä vedessä noin 6 minuuttia, kaada sitten kuuman veden päälle ja anna liota noin 10 minuuttia.

Vaihe 4

Paloittele sillä välin kananrinta ja paista se kuumalla pannulla kookosöljyssä.

Vaihe 5

Lisää salottisipulit, valkosipuli ja riisinuudelit, sekoita ja anna hautua hetki. Lisää pavunversot ja kananmunat ja sekoita vielä kerran hyvin. Kuullota seosta hetken aikaa tamarindikastikkeella ja mausta limen mehulla ja kuorella.

Vaihe 6

Jaa Pad Thai lautasille. Koristele korianterilla ja kevätsipulilla.

Resepti-ID: 957

PDF-resepti

Lataa PDF

Kiitos palautteesta!

Arvioi resepti

Klikkaa kuinka monta tähteä haluat antaa: mitä enemmän, sitä parempi!

Laita kastikkeen valmistamiseksi tamarinditahna ja sokeri kulhoon. Kaada joukkoon kuumaa vettä ja mausta Kikkoman soijakastikkeella ja chilihiutaleilla.

Pese, kuivaa ja nypi korianteri. Pese, kuivaa ja hienonna kevätpurjo. Kuori ja hienonna valkosipuli ja salottisipuli. Hienonna maapähkinät karkeaksi rouheeksi. Raasta ja purista limetit. 

Liota riisinuudeleita kulhossa kylmässä vedessä noin 6 minuuttia, kaada sitten kuuman veden päälle ja anna liota noin 10 minuuttia.

Paloittele sillä välin kananrinta ja paista se kuumalla pannulla kookosöljyssä.

Lisää salottisipulit, valkosipuli ja riisinuudelit, sekoita ja anna hautua hetki. Lisää pavunversot ja kananmunat ja sekoita vielä kerran hyvin. Kuullota seosta hetken aikaa tamarindikastikkeella ja mausta limen mehulla ja kuorella.

Jaa Pad Thai lautasille. Koristele korianterilla ja kevätsipulilla.

Arvioi resepti

Kiitos palautteesta!

Klikkaa kuinka monta tähteä haluat antaa: mitä enemmän, sitä parempi!

01
02
03
04
05
06

Älä missaa mitään!

Mielenkiintoisia juttuja, herkullisia reseptejä ja mahtavia kilpailuja!
Osa pyydetyistä tiedoista puuttuu.

Haluan saada tietoa tarjouksista ja tuotteista sähköpostitse. Tilauksen voi peruuttaa milloin tahansa veloituksetta.