

Olut- ja teriyaki-porsaankyljykset
kokonaisaika
90 min
10 min
esivalmistelut
60 min
marinointi
20 min
valmistus
Porsaanniska ja porsaankyljykset ovat klassisia grilliruokia. Teriyaki-marinadin makeus sopii hyvin porsaanlihan kanssa, ja olut tekee lihasta mureaa.
Ravintosisältö (per annos):
5420 kJ
/
1355 kcal
100 g
Rasva
71 g
Proteiini
37 g
Hiilihydraatit
Valmistus
Vaihe 1
Laita porsaankyljykset kulhoon. Mausta savustetulla paprikalla, etikalla, rosmariinilla, sinapilla, mustapippurilla ja hunajalla. Sekoita hyvin. Lisää Kikkomanin teriyaki-marinadi ja sekoita. Kaada olut lihan päälle ja laita se jääkaappiin maustumaan tunniksi.
Vaihe 2
Grillaa porsaankyljykset korkeassa lämpötilassa 7 minuuttia kummaltakin puolelta.
Vaihe 3
Tarjoile porsaankyljykset uuniperunoiden ja yrttivoin kera.
Resepti-ID: 1112
PDF-resepti
Kiitos palautteesta!
Arvioi resepti
Klikkaa kuinka monta tähteä haluat antaa: mitä enemmän, sitä parempi!
Löydä lisää reseptejä