Olut- ja teriyaki-porsaankyljykset

kokonaisaika 90 min
10 min esivalmistelut
60 min marinointi
20 min valmistus

Porsaanniska ja porsaankyljykset ovat klassisia grilliruokia. Teriyaki-marinadin makeus sopii hyvin porsaanlihan kanssa, ja olut tekee lihasta mureaa.

Ainekset

2 annosta
2 
porsaankyljystä (150 g kpl)
1 rkl
omenaviinietikkaa
 ½ tl
savustettua paprikajauhetta
250 ml
olutta
1 tl
hunajaa
1 rkl
sinappia
jauhettua mustapippuria
 ½ tl
kuivattua rosmariinia
Ravintosisältö (per annos): 5420 kJ  /  1355 kcal
100 g Rasva
71 g Proteiini
37 g Hiilihydraatit

Valmistus

Vaihe 1

Laita porsaankyljykset kulhoon. Mausta savustetulla paprikalla, etikalla, rosmariinilla, sinapilla, mustapippurilla ja hunajalla. Sekoita hyvin. Lisää Kikkomanin teriyaki-marinadi ja sekoita. Kaada olut lihan päälle ja laita se jääkaappiin maustumaan tunniksi.

Vaihe 2

Grillaa porsaankyljykset korkeassa lämpötilassa 7 minuuttia kummaltakin puolelta.

Vaihe 3

Tarjoile porsaankyljykset uuniperunoiden ja yrttivoin kera.

Resepti-ID: 1112

PDF-resepti

Lataa PDF

Kiitos palautteesta!

Arvioi resepti

Klikkaa kuinka monta tähteä haluat antaa: mitä enemmän, sitä parempi!

Laita porsaankyljykset kulhoon. Mausta savustetulla paprikalla, etikalla, rosmariinilla, sinapilla, mustapippurilla ja hunajalla. Sekoita hyvin. Lisää Kikkomanin teriyaki-marinadi ja sekoita. Kaada olut lihan päälle ja laita se jääkaappiin maustumaan tunniksi.

Grillaa porsaankyljykset korkeassa lämpötilassa 7 minuuttia kummaltakin puolelta.

Tarjoile porsaankyljykset uuniperunoiden ja yrttivoin kera.

Arvioi resepti

Kiitos palautteesta!

Klikkaa kuinka monta tähteä haluat antaa: mitä enemmän, sitä parempi!

01
02
03

Älä jää vaille maukkaita juttuja!

Tilaa herkulliset ideat säännöllisesti sähköpostiisi!
Osa pyydetyistä tiedoista puuttuu.

Haluan saada tietoa tarjouksista ja tuotteista sähköpostitse. Tilauksen voi peruuttaa milloin tahansa veloituksetta.