

Helppo kvinoakulho, sitrusleivitetyt katkaravut ja kurkkusalaatti
Helppo ja herkullinen ateria, joka sisältää sitruunanmakuisia katkarapuja, yrttikvinoaa sekä chilillä ja seesamilla maustettuja kurkkuja. Kukapa ei haluaisi sitä lounaaksi?
Valmistus
Vaihe 1
Keitä kvinoa kypsäksi pakkauksessa olevien ohjeiden mukaan.
Vaihe 2
Sekoita sillä välin kananmuna Kikkoman Ponzu -kastikkeen, limetinkuoren ja jauhojen kanssa. Leivitä puhdistetut katkaravut tällä seoksella ja paista kuumassa öljyssä.
Vaihe 3
Leikkaa kurkut paksuiksi viipaleiksi, sekoita hienonnetun chilin, hienonnetun ruohosipulin, sitruunankuoren, Kikkoman Ponzu -kastikkeen ja seesaminsiemenien kanssa. Sekoita hienonnettu korianteri keitettyyn kvinoaan. Jaa kaikki kahteen kulhoon ja tarjoile.
Resepti-ID: 1051
PDF-resepti
Kiitos palautteesta!
Arvioi resepti
Klikkaa kuinka monta tähteä haluat antaa: mitä enemmän, sitä parempi!
Löydä lisää reseptejä