Umaminen kaalipaistos
Umaminen kaalipaistos

Umaminen kaalipaistos

kokonaisaika30 min
10 minesivalmistelut
20 minvalmistus

Kikkomanin soijakastike antaa kaalipaistokselle täyteläisen, umamisen maun. Jauheliha-kaaliseoksen päällä on rapea kuorrutus juustosta ja pankojauhoista. Lohturuokaa parhaimmillaan!

Ainekset

2 annosta

Liha-kaaliseos:

250 g
naudan jauhelihaa
250 g
kaalia leikattuna 1x1 cm kuutioiksi
 ½ 
sipuli leikattuna 1x1 cm kuutioiksi
2 
kananmunaa
1 tl
pippuria

Kuorrutus:

2 rkl
hienoksi raastettua parmesaanijuustoa
2 rkl
oliiviöljyä

Kastike:

3 rkl
punaviiniä
3 rkl
ketsuppia
2 rkl
worcesterkastiketta
1 rkl
sokeria
Ravintosisältö (per annos):2133.84 kJ / 510 kcal
33 gRasva
21 gProteiini
32 gHiilihydraatit

Valmistus

Vaihe 1

250 g naudan jauhelihaa – 250 g kaalia leikattuna 1x1 cm kuutioiksi –  ½  sipuli leikattuna 1x1 cm kuutioiksi – 6 rkl Kikkoman Panko - japanilaistyylinen rapea korppujauho2  kananmunaa – 2 rkl Kikkoman luonnollisesti valmistettu soijakastike1 tl pippuria

Sekoita ainekset hyvin kulhossa. Levitä seos uunivuokaan (n. 18 x 10 cm).

Vaihe 2

90 g Kikkoman Panko - japanilaistyylinen rapea korppujauho2 rkl hienoksi raastettua parmesaanijuustoa – 2 rkl oliiviöljyä

Sekoita ainekset ja levitä ne uunivuokaan liha-kaaliseoksen pinnalle. Paista 200-asteisessa uunissa 20 minuuttia.

Vaihe 3

3 rkl punaviiniä – 3 rkl ketsuppia – 2 rkl worcesterkastiketta – 1 rkl Kikkoman luonnollisesti valmistettu soijakastike1 rkl sokeria

Valmista kastike sillä aikaa kun paistos on uunissa. Laita kaikki ainekset pieneen kattilaan ja keitä 5 minuuttia jatkuvasti sekoittaen, kunnes kastike sakenee. Tarjoile kaalipaistoksen kera.

Resepti-ID: 1378

PDF-resepti

Lataa PDF

Kiitos palautteesta!

Arvioi resepti

Klikkaa kuinka monta tähteä haluat antaa: mitä enemmän, sitä parempi!

250 g naudan jauhelihaa – 250 g kaalia leikattuna 1x1 cm kuutioiksi – ½ sipuli leikattuna 1x1 cm kuutioiksi – 6 rkl Kikkoman Panko - japanilaistyylinen rapea korppujauho2 kananmunaa – 2 rkl Kikkoman luonnollisesti valmistettu soijakastike1 tl pippuria

Sekoita ainekset hyvin kulhossa. Levitä seos uunivuokaan (n. 18 x 10 cm).

90 g Kikkoman Panko - japanilaistyylinen rapea korppujauho2 rkl hienoksi raastettua parmesaanijuustoa – 2 rkl oliiviöljyä

Sekoita ainekset ja levitä ne uunivuokaan liha-kaaliseoksen pinnalle. Paista 200-asteisessa uunissa 20 minuuttia.

3 rkl punaviiniä – 3 rkl ketsuppia – 2 rkl worcesterkastiketta – 1 rkl Kikkoman luonnollisesti valmistettu soijakastike1 rkl sokeria

Valmista kastike sillä aikaa kun paistos on uunissa. Laita kaikki ainekset pieneen kattilaan ja keitä 5 minuuttia jatkuvasti sekoittaen, kunnes kastike sakenee. Tarjoile kaalipaistoksen kera.

Arvioi resepti

Kiitos palautteesta!

Klikkaa kuinka monta tähteä haluat antaa: mitä enemmän, sitä parempi!

01
02
03

Älä missaa mitään!

Mielenkiintoisia juttuja, herkullisia reseptejä ja mahtavia kilpailuja!

Osa pyydetyistä tiedoista puuttuu.

Haluan saada tietoa tarjouksista ja tuotteista sähköpostitse. Tilauksen voi peruuttaa milloin tahansa veloituksetta.