

Umaminen kaalipaistos
Kikkomanin soijakastike antaa kaalipaistokselle täyteläisen, umamisen maun. Jauheliha-kaaliseoksen päällä on rapea kuorrutus juustosta ja pankojauhoista. Lohturuokaa parhaimmillaan!
Ainekset
Liha-kaaliseos:
Kuorrutus:
Kastike:
Valmistus
Vaihe 1

250 g naudan jauhelihaa – 250 g kaalia leikattuna 1x1 cm kuutioiksi – ½ sipuli leikattuna 1x1 cm kuutioiksi – 6 rkl Kikkoman Panko - japanilaistyylinen rapea korppujauho – 2 kananmunaa – 2 rkl Kikkoman luonnollisesti valmistettu soijakastike – 1 tl pippuria
Sekoita ainekset hyvin kulhossa. Levitä seos uunivuokaan (n. 18 x 10 cm).
Vaihe 2

90 g Kikkoman Panko - japanilaistyylinen rapea korppujauho – 2 rkl hienoksi raastettua parmesaanijuustoa – 2 rkl oliiviöljyä
Sekoita ainekset ja levitä ne uunivuokaan liha-kaaliseoksen pinnalle. Paista 200-asteisessa uunissa 20 minuuttia.
Vaihe 3

3 rkl punaviiniä – 3 rkl ketsuppia – 2 rkl worcesterkastiketta – 1 rkl Kikkoman luonnollisesti valmistettu soijakastike – 1 rkl sokeria
Valmista kastike sillä aikaa kun paistos on uunissa. Laita kaikki ainekset pieneen kattilaan ja keitä 5 minuuttia jatkuvasti sekoittaen, kunnes kastike sakenee. Tarjoile kaalipaistoksen kera.
Resepti-ID: 1378
PDF-resepti
Lataa PDFKiitos palautteesta!
Arvioi resepti
Klikkaa kuinka monta tähteä haluat antaa: mitä enemmän, sitä parempi!
Löydä lisää reseptejä