Avokadolla ja paprikasalsalla maustettu teriyaki-nyhtöjakkihedelmä- ja riisikulho
Tämä helppo vegaani riisikulho on saanut inspiraationsa meksikolaisista mauista. Maukas nyhtöjakkihedelmä, sekoitettu paprikasalsa ja avokado ovat upea lounas- tai päivällisyhdistelmä.
Ainekset
Valmistus
Vaihe 1
Keitä riisi kypsäksi.
Vaihe 2
Huuhtele nyhtöjakkihedelmä ja sekoita huolellisesti Kikkoman teriyaki -marinadin, tomaattipyreen ja mausteiden kanssa. Paista kaikki oliiviöljyssä.
Vaihe 3
Leikkaa paprikat pieniksi kuutioiksi. Paista lyhyesti oliiviöljyssä yhdessä hienonnetun valkosipulin kanssa. Mausta sitruunamehulla, Kikkoman teriyaki -marinadilla, pippurilla, kuminalla ja tuoreella korianterilla. Kuori avokado, leikkaa se viipaleiksi ja ripottele päälle seesaminsiemeniä.
Vaihe 4
Jaa keitetty riisi kahteen kulhoon ja tarjoile täytteiden kanssa.
Resepti-ID: 1052
PDF-resepti
Lataa PDFKiitos palautteesta!
Arvioi resepti
Klikkaa kuinka monta tähteä haluat antaa: mitä enemmän, sitä parempi!
Löydä lisää reseptejä