

Salmon Tartar Steaks with Ponzu & Radish Dip
Valmistus
Vaihe 1
Taputtele lohifileet kuiviksi talouspaperilla ja suolaa kevyesti. Kuori valkosipulinkynsi ja leikkaa ohuiksi viipaleiksi. Kuumenna pannulla 1 tl öljyä ja paista valkosipuliviipaleet rapeiksi. Kuori ja huuhtele retikka, raasta hienoksi ja sekoita Ponzu-sitrussoijakastikkeen joukkoon. Puhdista ja huuhtele kevätsipuli ja leikkaa ohuiksi siivuiksi.
Vaihe 2
Kuumenna loput öljystä pannulla ja paista lohta molemmin puolin n. 30 sekunnin ajan. Nosta lohi pois pannulta, anna hieman jäähtyä ja leikkaa ohuiksi viipaleiksi. Nostele lohiviipaleet lautasille ja koristele rapealla valkosipulilla. Ripottele päälle chilihiutaleita ja kevätsipulia ja tarjoa Ponzu-retikkadipin kanssa.
Vaihe 3
Käytä tässä reseptissä vain tuoretta kalaa (sushilaatua), koska kala nautitaan raakana.
Resepti-ID: 201
PDF-resepti
Lataa PDFKiitos palautteesta!
Arvioi resepti
Klikkaa kuinka monta tähteä haluat antaa: mitä enemmän, sitä parempi!
Löydä lisää reseptejä