Kimchipata soijamaidolla
Kimchipata soijamaidolla

Kimchipata soijamaidolla

kokonaisaika 25 min
10 min esivalmistelut
15 min valmistus

Ainekset

2 annosta
70 g
ohuita possunkylkiviipaleita
60 g
kiinankaalia (n. 3 lehteä)
1 
pak choi
100 g
sieniä (esim. shimeji-, siitake- tai herkkusieniä)
 ½ pala
tofua
200 ml
vettä
100 ml
japanilaista sakea (tai 100 ml vettä)
2 rkl
soijamaitoa (makeuttamatonta)
2 tl
gochujang-tahnaa (punainen chilitahna) (tai 2 tl misotahnaa)
1 
kevätsipuli
Ravintosisältö (per annos): 1355 kJ  /  324 kcal
17,6 g Rasva
22 g Proteiini
6,6 g Hiilihydraatit

Valmistus

Vaihe 1

Leikkaa liha pieniksi paloiksi.

Vaihe 2

Pese kiinankaali. Leikkaa lehtien alaosa noin 2 cm:n ja yläosa noin 4–5 cm:n levyisiksi suikaleiksi. 

Vaihe 3

Pese pak choi. Leikkaa lehtien alaosat neljään yhtä suureen osaan ja yläosat noin 5 cm:n pituisiksi paloiksi.

Vaihe 4

Valmistele sienet.

Vaihe 5

Leikkaa tofu 3–4 cm:n kokoisiksi kuutioiksi.

Vaihe 6

Kuumenna seesamiöljy (tai muu öljy) paistinpannulla ja paista liha. Kun liha ruskistuu, lisää pannulle kiinankaali, pak choi ja sienet. Jatka paistamista.

Vaihe 7

Kaada pannulle 200 ml vettä, sake ja Kikkoman Chilikastike Kimchille. Jatka kypsennystä.

Vaihe 8

Lisää tofu ja kuumenna keskilämmöllä. Lisää soijamaito ja gochujang-tahna (tai misotahna). Älä kuumenna kiehuvaksi. 

Vaihe 9

Leikkaa kevätsipuli renkaiksi, pese ja lisää ruokaan.

Vinkki

Tarjoa udon- tai ramennuudeleiden kanssa

Resepti-ID: 1022

PDF-resepti

Lataa PDF

Kiitos palautteesta!

Arvioi resepti

Klikkaa kuinka monta tähteä haluat antaa: mitä enemmän, sitä parempi!

Leikkaa liha pieniksi paloiksi.

Pese kiinankaali. Leikkaa lehtien alaosa noin 2 cm:n ja yläosa noin 4–5 cm:n levyisiksi suikaleiksi. 

Pese pak choi. Leikkaa lehtien alaosat neljään yhtä suureen osaan ja yläosat noin 5 cm:n pituisiksi paloiksi.

Valmistele sienet.

Leikkaa tofu 3–4 cm:n kokoisiksi kuutioiksi.

Kuumenna seesamiöljy (tai muu öljy) paistinpannulla ja paista liha. Kun liha ruskistuu, lisää pannulle kiinankaali, pak choi ja sienet. Jatka paistamista.

Kaada pannulle 200 ml vettä, sake ja Kikkoman Chilikastike Kimchille. Jatka kypsennystä.

Lisää tofu ja kuumenna keskilämmöllä. Lisää soijamaito ja gochujang-tahna (tai misotahna). Älä kuumenna kiehuvaksi. 

Leikkaa kevätsipuli renkaiksi, pese ja lisää ruokaan.

Arvioi resepti

Kiitos palautteesta!

Klikkaa kuinka monta tähteä haluat antaa: mitä enemmän, sitä parempi!

01
02
03
04
05
06
07
08
09

Älä missaa mitään!

Mielenkiintoisia juttuja, herkullisia reseptejä ja mahtavia kilpailuja!
Osa pyydetyistä tiedoista puuttuu.

Haluan saada tietoa tarjouksista ja tuotteista sähköpostitse. Tilauksen voi peruuttaa milloin tahansa veloituksetta.