Kimchipata soijamaidolla
Ainekset
Valmistus
Vaihe 1
Leikkaa liha pieniksi paloiksi.
Vaihe 2
Pese kiinankaali. Leikkaa lehtien alaosa noin 2 cm:n ja yläosa noin 4–5 cm:n levyisiksi suikaleiksi.
Vaihe 3
Pese pak choi. Leikkaa lehtien alaosat neljään yhtä suureen osaan ja yläosat noin 5 cm:n pituisiksi paloiksi.
Vaihe 4
Valmistele sienet.
Vaihe 5
Leikkaa tofu 3–4 cm:n kokoisiksi kuutioiksi.
Vaihe 6
Kuumenna seesamiöljy (tai muu öljy) paistinpannulla ja paista liha. Kun liha ruskistuu, lisää pannulle kiinankaali, pak choi ja sienet. Jatka paistamista.
Vaihe 7
Kaada pannulle 200 ml vettä, sake ja Kikkoman Chilikastike Kimchille. Jatka kypsennystä.
Vaihe 8
Lisää tofu ja kuumenna keskilämmöllä. Lisää soijamaito ja gochujang-tahna (tai misotahna). Älä kuumenna kiehuvaksi.
Vaihe 9
Leikkaa kevätsipuli renkaiksi, pese ja lisää ruokaan.
Vinkki
Tarjoa udon- tai ramennuudeleiden kanssa
Resepti-ID: 1022
PDF-resepti
Lataa PDFKiitos palautteesta!
Arvioi resepti
Klikkaa kuinka monta tähteä haluat antaa: mitä enemmän, sitä parempi!
Löydä lisää reseptejä