Hapanimelä kasviswokki
Kasviksia pursuava wokki on täynnä makua makean kirpakan kastikkeensa ansiosta. Voit tarjota sen pääruokana tai lisukkeena ja käyttää siihen lempparikasviksiasi fiiliksen mukaan.
Ainekset
Kastike:
Koristeluun:
Valmistus
Vaihe 1
Leikkaa paprikat neliöiksi, kesäkurpitsa puolikuun muotoisiksi viipaleiksi, porkkana tikuiksi ja purjo siivuiksi. Paloittele varsiparsakaali ja kukkakaali samankokoisiksi nupuiksi. Silppua kevätsipuli.
Vaihe 2
Raasta valkosipuli ja inkivääri kulhoon. Lisää hunaja, limettimehu, Kikkomanin soijakastike ja ketsuppi ja sekoita hyvin.
Vaihe 3
Kuumenna hiukan öljyä pannulla ja lisää porkkana sekä purjo. Paista n. 1 minuutti. Lisää paprikat, kesäkurpitsa, varsiparsakaali, kukkakaali, pakasteherneet (tai soijapavut), kevätsipuli sekä sokeriherneet ja paista 3–5 minuuttia. Lisää kastike ja sekoita hyvin. Jatka paistamista vielä 1–2 minuuttia.
Vaihe 4
Ripottele annosten päälle maapähkinöitä tai seesaminsiemeniä ja tarjoile.
Resepti-ID: 1393
PDF-resepti
Lataa PDFKiitos palautteesta!
Arvioi resepti
Klikkaa kuinka monta tähteä haluat antaa: mitä enemmän, sitä parempi!
Löydä lisää reseptejä