Pastaa punaisella tomaattipestolla ja vihreällä avokadopestolla
Helppo kasvispasta, joka tarjoillaan vihreän avokadopeston ja punaisen tomaatti-timjamipeston kanssa.
Ainekset
Avokadopestoon
Tomaatti-timjamipestoon
Valmistus
Vaihe 1
Halkaise avokado, poista kivi ja koverra hedelmäliha avokadopestoa varten. Pese basilika ja kuori valkosipuli.
Vaihe 2
Sekoita basilika, valkosipuli, avokadon hedelmäliha, mantelit, parmesaani, oliiviöljy ja sitruuna- tai limettimehu. Mausta pesto suolalla, pippurilla ja Mirin-kastikkeella.
Vaihe 3
Tomaatti-timjamipestoa varten soseuta tomaatit, parmesaani, pinjansiemenet, timjami, tomaattipyre ja oliiviöljy. Mausta soijakastikkeella, pippurilla ja Mirin-kastikkeella.
Vaihe 4
Keitä pasta pakkauksen ohjeen mukaan. Tarjoa pestojen kanssa.
Vinkki
Jos haluat pestosta kermaisempaa, lisää siihen hieman pastan keitinvettä.
Koristele paahdetuilla vihanneskuutioilla (esim. kesäkurpitsalla, munakoisolla tai suippopaprikalla) ja/tai tuoreilla yrteillä.
Resepti-ID: 1030
PDF-resepti
Lataa PDFKiitos palautteesta!
Arvioi resepti
Klikkaa kuinka monta tähteä haluat antaa: mitä enemmän, sitä parempi!
Löydä lisää reseptejä