Pastaa punaisella tomaattipestolla ja vihreällä avokadopestolla
Pastaa punaisella tomaattipestolla ja vihreällä avokadopestolla

Pastaa punaisella tomaattipestolla ja vihreällä avokadopestolla

5 1 arviot
kokonaisaika 25 min
15 min esivalmistelut
10 min valmistus

Helppo kasvispasta, joka tarjoillaan vihreän avokadopeston ja punaisen tomaatti-timjamipeston kanssa.

Ainekset

4 annosta
350 g
pastaa, esim. spagettia

Avokadopestoon

1 
suuri, kypsä avokado
Muutama basilikanlehti
1 
valkosipulinkynsi
30 g
manteleita
30 g
vastaraastettua parmesaania
2 rkl
oliiviöljyä
Hieman sitruuna- tai limettimehua
Suolaa, vastajauhettua pippuria

Tomaatti-timjamipestoon

40 g
aurinkokuivattuja tomaatteja
30 g
vastaraastettua parmesaania
30 g
paahdettuja pinjansiemeniä
Hieman timjaminlehtiä
2 tl
tomaattipyrettä
2 rkl
oliiviöljyä
Vastajauhettua pippuria
Ravintosisältö (per annos): 3023 kJ  /  719 kcal
35,8 g Rasva
22,1 g Proteiini
76,7 g Hiilihydraatit

Valmistus

Vaihe 1

Halkaise avokado, poista kivi ja koverra hedelmäliha avokadopestoa varten. Pese basilika ja kuori valkosipuli.

Vaihe 2

Sekoita basilika, valkosipuli, avokadon hedelmäliha, mantelit, parmesaani, oliiviöljy ja sitruuna- tai limettimehu. Mausta pesto suolalla, pippurilla ja Mirin-kastikkeella.

Vaihe 3

Tomaatti-timjamipestoa varten soseuta tomaatit, parmesaani, pinjansiemenet, timjami, tomaattipyre ja oliiviöljy. Mausta soijakastikkeella, pippurilla ja Mirin-kastikkeella. 

Vaihe 4

Keitä pasta pakkauksen ohjeen mukaan. Tarjoa pestojen kanssa. 

Vinkki

Jos haluat pestosta kermaisempaa, lisää siihen hieman pastan keitinvettä.

Koristele paahdetuilla vihanneskuutioilla (esim. kesäkurpitsalla, munakoisolla tai suippopaprikalla) ja/tai tuoreilla yrteillä.

Resepti-ID: 1030

PDF-resepti

Lataa PDF

Kiitos palautteesta!

Arvioi resepti

Klikkaa kuinka monta tähteä haluat antaa: mitä enemmän, sitä parempi!

Halkaise avokado, poista kivi ja koverra hedelmäliha avokadopestoa varten. Pese basilika ja kuori valkosipuli.

Sekoita basilika, valkosipuli, avokadon hedelmäliha, mantelit, parmesaani, oliiviöljy ja sitruuna- tai limettimehu. Mausta pesto suolalla, pippurilla ja Mirin-kastikkeella.

Tomaatti-timjamipestoa varten soseuta tomaatit, parmesaani, pinjansiemenet, timjami, tomaattipyre ja oliiviöljy. Mausta soijakastikkeella, pippurilla ja Mirin-kastikkeella. 

Keitä pasta pakkauksen ohjeen mukaan. Tarjoa pestojen kanssa. 

Arvioi resepti

Kiitos palautteesta!

Klikkaa kuinka monta tähteä haluat antaa: mitä enemmän, sitä parempi!

01
02
03
04

Älä missaa mitään!

Mielenkiintoisia juttuja, herkullisia reseptejä ja mahtavia kilpailuja!
Osa pyydetyistä tiedoista puuttuu.

Haluan saada tietoa tarjouksista ja tuotteista sähköpostitse. Tilauksen voi peruuttaa milloin tahansa veloituksetta.