Meksikolaistyyliset pizzatikkarit
Hauska resepti-idea juhliin! Näissä pikkupizzoissa maistuvat kaikki tutut texmex-maut: tomaatti, maissi, kidneypavut ja mausteinen juusto. Myös lapset osallistuvat mielellään pizzatikkarien valmistukseen.
Valmistus
Vaihe 1
Levitä pizzataikina. Leikkaa tomaatit pieniksi kuutioiksi. Hienonna maissi ja kidneypavut.
Vaihe 2
Sekoita keskenään tomaatit, maissi, kidneypavut, juustoraaste, Kikkomanin soijakastike ja tomaattipyre. Mausta pippurilla, chilillä ja oreganolla.a
Vaihe 3
Lämmitä uuni 200 asteeseen (kiertoilma 180 °C). Laita uunipellille leivinpaperi. Levitä pizzataikinan päälle juusto-kasvisseos. Kääri taikina varovaisesti tiukaksi rullaksi. Leikkaa 2–3 cm:n paksuisiksi viipaleiksi terävällä veitsellä.
Vaihe 4
Aseta pizzataikinapalat uunipellille. Paista esilämmitetyssä uunissa 15 minuutin ajan, kunnes pikkupizzat ovat kullanruskeita.
Vaihe 5
Kiinnitä tikkarinvarret ja tarjoile.
Vinkki
Lisää tulisuutta saat punaisella currytahnalla.
Voit ripotella päälle tuoretta korianteria.
Lisää halutessasi pizzatikkareiden päälle juustoa ennen paistamista.
Resepti-ID: 1054
PDF-resepti
Lataa PDFKiitos palautteesta!
Arvioi resepti
Klikkaa kuinka monta tähteä haluat antaa: mitä enemmän, sitä parempi!
Löydä lisää reseptejä