Mausteinen kaali-tonnikalawokki
Mausteinen kaali-tonnikalawokki

Mausteinen kaali-tonnikalawokki

kokonaisaika15 min
5 minesivalmistelut
10 minvalmistus

Soijakastikkeen, kuminan, curryn ja garam masalan aromit lennättävät sinut Intian makumaailmaan. Ravinteikas wokki pursuaa antioksidantteja, vitamiineja ja kivennäisaineita!

Ainekset

2 annosta
200 g
kaalia
1 
peruna
1 
valkosipulinkynsi
2 rkl
oliiviöljyä
1 tl
kokonaista kuminaa
1 
tölkki tonnikalaa (80 g)
2 rkl
vettä
2 tl
curryjauhetta
2 tl
garam masala -mausteseosta
Ravintosisältö (per annos):540 kJ / 129 kcal
7,5 gRasva
18 gProteiini
2,5 gHiilihydraatit

Valmistus

Vaihe 1

200 g kaalia – 1  peruna – 1  valkosipulinkynsi – 2 rkl oliiviöljyä

Leikkaa kaali ja peruna kuutioiksi (1x1 cm). Silppua valkosipuli. Laita oliiviöljy ja valkosipuli kylmälle paistinpannulle ja käännä levy päälle.

Vaihe 2

1 tl kokonaista kuminaa – 1  tölkki tonnikalaa (80 g) – 2 rkl vettä – 2 tl curryjauhetta – 2 tl garam masala -mausteseosta – 2 rkl Kikkoman luonnollisesti valmistettu soijakastike

Kun valkosipuli alkaa tuoksua, lisää pannulle kumina, peruna, kaali ja tonnikala. Lisää sitten vesi ja keitä kannella peitettynä, kunnes perunakuutiot ovat pehmeitä (n. 3 minuuttia). Poista kansi, lisää curry, garam masala sekä Kikkomanin soijakastike ja keitä, kunnes ainekset ovat sekoittuneet. Annostele lautasille ja tarjoile.

Vinkki:

Voit tarjoilla annoksen riisin tai naan-leivän kera.
Kasvisruoan ystävät voivat korvata tonnikalan tofulla.

Resepti-ID: 1379

PDF-resepti

Lataa PDF

Kiitos palautteesta!

Arvioi resepti

Klikkaa kuinka monta tähteä haluat antaa: mitä enemmän, sitä parempi!

200 g kaalia – 1 peruna – 1 valkosipulinkynsi – 2 rkl oliiviöljyä

Leikkaa kaali ja peruna kuutioiksi (1x1 cm). Silppua valkosipuli. Laita oliiviöljy ja valkosipuli kylmälle paistinpannulle ja käännä levy päälle.

1 tl kokonaista kuminaa – 1 tölkki tonnikalaa (80 g) – 2 rkl vettä – 2 tl curryjauhetta – 2 tl garam masala -mausteseosta – 2 rkl Kikkoman luonnollisesti valmistettu soijakastike

Kun valkosipuli alkaa tuoksua, lisää pannulle kumina, peruna, kaali ja tonnikala. Lisää sitten vesi ja keitä kannella peitettynä, kunnes perunakuutiot ovat pehmeitä (n. 3 minuuttia). Poista kansi, lisää curry, garam masala sekä Kikkomanin soijakastike ja keitä, kunnes ainekset ovat sekoittuneet. Annostele lautasille ja tarjoile.

Arvioi resepti

Kiitos palautteesta!

Klikkaa kuinka monta tähteä haluat antaa: mitä enemmän, sitä parempi!

01
02

Löydä lisää reseptejä

Älä missaa mitään!

Mielenkiintoisia juttuja, herkullisia reseptejä ja mahtavia kilpailuja!
Osa pyydetyistä tiedoista puuttuu.

Haluan saada tietoa tarjouksista ja tuotteista sähköpostitse. Tilauksen voi peruuttaa milloin tahansa veloituksetta.