Mausteinen kaali-tonnikalawokki
Soijakastikkeen, kuminan, curryn ja garam masalan aromit lennättävät sinut Intian makumaailmaan. Ravinteikas wokki pursuaa antioksidantteja, vitamiineja ja kivennäisaineita!
Valmistus
Vaihe 1
200 g kaalia – 1 peruna – 1 valkosipulinkynsi – 2 rkl oliiviöljyä
Leikkaa kaali ja peruna kuutioiksi (1x1 cm). Silppua valkosipuli. Laita oliiviöljy ja valkosipuli kylmälle paistinpannulle ja käännä levy päälle.
Vaihe 2
1 tl kokonaista kuminaa – 1 tölkki tonnikalaa (80 g) – 2 rkl vettä – 2 tl curryjauhetta – 2 tl garam masala -mausteseosta – 2 rkl Kikkoman luonnollisesti valmistettu soijakastike
Kun valkosipuli alkaa tuoksua, lisää pannulle kumina, peruna, kaali ja tonnikala. Lisää sitten vesi ja keitä kannella peitettynä, kunnes perunakuutiot ovat pehmeitä (n. 3 minuuttia). Poista kansi, lisää curry, garam masala sekä Kikkomanin soijakastike ja keitä, kunnes ainekset ovat sekoittuneet. Annostele lautasille ja tarjoile.
Vinkki:
Voit tarjoilla annoksen riisin tai naan-leivän kera.
Kasvisruoan ystävät voivat korvata tonnikalan tofulla.
Resepti-ID: 1379
PDF-resepti
Lataa PDFKiitos palautteesta!
Arvioi resepti
Klikkaa kuinka monta tähteä haluat antaa: mitä enemmän, sitä parempi!
Löydä lisää reseptejä