Kookoskatkaravut

kokonaisaika 35 min
20 min esivalmistelut
15 min valmistus

Ainekset

4 annosta
15 ml
oliiviöljyä
1 
sipuli
1 
chiliä
1 
sitruunanruohon varsi
1 tl
tuoretta inkivääriä
1 kg
kuorittuja jättikatkarapuja
250 ml
kookosmaitoa
1 tl
sokeria
1 kourallinen
hienonnettua basilikaa
Ravintosisältö (per annos): 1595 kJ  /  381 kcal

Valmistus

Kuumenna oliiviöljy suurella paistinpannulla tai wokkipannulla. Lisää pannulle hienoksi silputut sipulit, murskattu sitruunanruoho ja inkivääri, ja ruskista minuutin ajan. Lisää joukkoon katkaravut ja paista vielä kaksi minuuttia. Sekoita kulhossa keskenään kookosmaito, soijakastike ja sokeri, ja kaada seos katkarapujen päälle. Anna katkarapujen kypsyä välillä sekoittaen vielä kaksi minuuttia tai niin kauan, kunnes katkaravut ovat läpikuultavia ja kypsiä. Koristele basilikalla ja tarjoile välittömästi tuorekurkkusalaatin tai keitetyn jasmiiniriisin kanssa.

Resepti-ID: 397

PDF-resepti

Kiitos palautteesta!

Arvioi resepti

Klikkaa kuinka monta tähteä haluat antaa: mitä enemmän, sitä parempi!

Kuumenna oliiviöljy suurella paistinpannulla tai wokkipannulla. Lisää pannulle hienoksi silputut sipulit, murskattu sitruunanruoho ja inkivääri, ja ruskista minuutin ajan. Lisää joukkoon katkaravut ja paista vielä kaksi minuuttia. Sekoita kulhossa keskenään kookosmaito, soijakastike ja sokeri, ja kaada seos katkarapujen päälle. Anna katkarapujen kypsyä välillä sekoittaen vielä kaksi minuuttia tai niin kauan, kunnes katkaravut ovat läpikuultavia ja kypsiä. Koristele basilikalla ja tarjoile välittömästi tuorekurkkusalaatin tai keitetyn jasmiiniriisin kanssa.

Arvioi resepti

Kiitos palautteesta!

Klikkaa kuinka monta tähteä haluat antaa: mitä enemmän, sitä parempi!

01

Älä jää vaille maukkaita juttuja!

Tilaa herkulliset ideat säännöllisesti sähköpostiisi!
Osa pyydetyistä tiedoista puuttuu.

Haluan saada tietoa tarjouksista ja tuotteista sähköpostitse. Tilauksen voi peruuttaa milloin tahansa veloituksetta.