Pähkinäinen tofu-nuudelikulho
Pähkinäinen tofu-nuudelikulho

Pähkinäinen tofu-nuudelikulho

4 1 arviot
kokonaisaika16 min
10 minesivalmistelut
6 minvalmistus

Nuudelikulhon tähti on tofu, jossa maistuu umami, limetti ja pähkinät. Nuudelien ja tofun lisäksi annoksessa on runsaasti raikkaita kasviksia. Tästä lounaasta saat energiaa koko loppupäiväksi!

Hyvä tietää: tämä resepti kuuluu aterioiden valmistus -sarjaan. Setin kaksi muuta reseptiä löydät täältä.

Ainekset

2 annosta
180 g
tofua
1 rkl
maapähkinävoita
2 rkl
limettimehua
1 rkl
pilkottuja maapähkinöitä
 ½ 
punainen paprika
 ½ 
kurkku
 ½ 
kesäkurpitsa
40 g
punakaalia
40 g
keitettyjä herneitä
200 g
keitettyjä riisinuudeleita
2 rkl
tuoretta korianteria
Ravintosisältö (per annos):1723 kJ / 412 kcal
18,4 gRasva
21,5 gProteiini
39,5 gHiilihydraatit

Valmistus

Vaihe 1

180 g tofua – 1 rkl Kikkoman paahdettu seesamiöljy2 rkl Kikkoman luonnollisesti valmistettu soijakastike1 rkl maapähkinävoita – 2 rkl limettimehua – 1 rkl pilkottuja maapähkinöitä

Sekoita Kikkomanin soijakastike, maapähkinävoi ja limettimehu. Viipaloi tofu ja paista sitä Kikkomanin seesamiöljyssä. Lisää pannulle kastikeseos ja jatka paistamista minuutin verran. Ripottele maapähkinät päälle.

Vaihe 2

 ½  punainen paprika –  ½  kurkku –  ½  kesäkurpitsa – 40 g punakaalia – 40 g keitettyjä herneitä – 200 g keitettyjä riisinuudeleita – 2 rkl tuoretta korianteria

Viipaloi kasvikset ja laita ne eväsrasiaan tofun, herneiden, nuudeleiden ja korianterin kanssa.

Resepti-ID: 1319

PDF-resepti

Lataa PDF

Kiitos palautteesta!

Arvioi resepti

Klikkaa kuinka monta tähteä haluat antaa: mitä enemmän, sitä parempi!

180 g tofua – 1 rkl Kikkoman paahdettu seesamiöljy2 rkl Kikkoman luonnollisesti valmistettu soijakastike1 rkl maapähkinävoita – 2 rkl limettimehua – 1 rkl pilkottuja maapähkinöitä

Sekoita Kikkomanin soijakastike, maapähkinävoi ja limettimehu. Viipaloi tofu ja paista sitä Kikkomanin seesamiöljyssä. Lisää pannulle kastikeseos ja jatka paistamista minuutin verran. Ripottele maapähkinät päälle.

½ punainen paprika – ½ kurkku – ½ kesäkurpitsa – 40 g punakaalia – 40 g keitettyjä herneitä – 200 g keitettyjä riisinuudeleita – 2 rkl tuoretta korianteria

Viipaloi kasvikset ja laita ne eväsrasiaan tofun, herneiden, nuudeleiden ja korianterin kanssa.

Arvioi resepti

Kiitos palautteesta!

Klikkaa kuinka monta tähteä haluat antaa: mitä enemmän, sitä parempi!

01
02

Älä missaa mitään!

Mielenkiintoisia juttuja, herkullisia reseptejä ja mahtavia kilpailuja!

Osa pyydetyistä tiedoista puuttuu.

Haluan saada tietoa tarjouksista ja tuotteista sähköpostitse. Tilauksen voi peruuttaa milloin tahansa veloituksetta.