Sitruslohi parsan kera
Sitruslohi parsan kera

Sitruslohi parsan kera

kokonaisaika35 min
10 minesivalmistelut
25 minvalmistus

Lounashetken täydellinen makuelämys syntyy, kun sitruunainen lohi saa kumppanikseen paahdettua parsaa, rapeiksi paistettuja perunoita sekä raikasta salaattia.

Hyvä tietää: tämä resepti kuuluu aterioiden valmistus -sarjaan. Setin kaksi muuta reseptiä löydät täältä.

Ainekset

2 annosta
250 g
lohifileetä
3 rkl
oliiviöljyä
1 tl
pippuria
1 rkl
persiljaa
 ½ 
sitruuna
 ½ 
limetti
 ½ nippu
vihreää parsaa
300 g
keitettyjä perunoita
1 rkl
seesaminsiemeniä
40 g
rucola

Kastike:

1 rkl
oliiviöljyä
1 tl
siiderietikkaa
1 tl
hunajaa
Ravintosisältö (per annos):2476 kJ / 592 kcal
38,5 gRasva
32 gProteiini
29,7 gHiilihydraatit

Valmistus

Vaihe 1

250 g lohifileetä – 2 rkl oliiviöljyä – 1 tl pippuria – 1 rkl persiljaa –  ½  sitruuna –  ½  limetti –  ½ nippu vihreää parsaa – 1 rkl Kikkoman luonnollisesti valmistettu vähemmän suolaa sisältävä soijakastike

Hiero lohifileeseen 1 rkl oliiviöljyä, pippuria ja persiljaa. Viipaloi sitruuna ja limetti ja asettele siivut kalan päälle. Hiero parsoihin 1 rkl oliiviöljyä ja Kikkomanin vähemmän suolaa sisältävää soijakastiketta. Kypsennä parsaa ja kalaa 180-asteisessa uunissa 20 minuuttia.

Vaihe 2

300 g keitettyjä perunoita – 1 rkl oliiviöljyä – 1 rkl seesaminsiemeniä

Lohko perunat neljään osaan. Paista perunoita oliiviöljyssä ja ripottele päälle seesaminsiemenet.

Vaihe 3

40 g rucola – 1 rkl oliiviöljyä – 1 rkl Kikkoman luonnollisesti valmistettu vähemmän suolaa sisältävä soijakastike1 tl siiderietikkaa – 1 tl hunajaa

Sekoita kastikeainekset hyvin ja kaada rucolan päälle. Tarjoile salaatti kalan, parsan ja perunoiden kera.

Resepti-ID: 1315

PDF-resepti

Lataa PDF

Kiitos palautteesta!

Arvioi resepti

Klikkaa kuinka monta tähteä haluat antaa: mitä enemmän, sitä parempi!

250 g lohifileetä – 2 rkl oliiviöljyä – 1 tl pippuria – 1 rkl persiljaa – ½ sitruuna – ½ limetti – ½ nippu vihreää parsaa – 1 rkl Kikkoman luonnollisesti valmistettu vähemmän suolaa sisältävä soijakastike

Hiero lohifileeseen 1 rkl oliiviöljyä, pippuria ja persiljaa. Viipaloi sitruuna ja limetti ja asettele siivut kalan päälle. Hiero parsoihin 1 rkl oliiviöljyä ja Kikkomanin vähemmän suolaa sisältävää soijakastiketta. Kypsennä parsaa ja kalaa 180-asteisessa uunissa 20 minuuttia.

300 g keitettyjä perunoita – 1 rkl oliiviöljyä – 1 rkl seesaminsiemeniä

Lohko perunat neljään osaan. Paista perunoita oliiviöljyssä ja ripottele päälle seesaminsiemenet.

40 g rucola – 1 rkl oliiviöljyä – 1 rkl Kikkoman luonnollisesti valmistettu vähemmän suolaa sisältävä soijakastike1 tl siiderietikkaa – 1 tl hunajaa

Sekoita kastikeainekset hyvin ja kaada rucolan päälle. Tarjoile salaatti kalan, parsan ja perunoiden kera.

Arvioi resepti

Kiitos palautteesta!

Klikkaa kuinka monta tähteä haluat antaa: mitä enemmän, sitä parempi!

01
02
03

Älä missaa mitään!

Mielenkiintoisia juttuja, herkullisia reseptejä ja mahtavia kilpailuja!
Osa pyydetyistä tiedoista puuttuu.

Haluan saada tietoa tarjouksista ja tuotteista sähköpostitse. Tilauksen voi peruuttaa milloin tahansa veloituksetta.