Sitruslohi parsan kera
Lounashetken täydellinen makuelämys syntyy, kun sitruunainen lohi saa kumppanikseen paahdettua parsaa, rapeiksi paistettuja perunoita sekä raikasta salaattia.
Valmistus
Vaihe 1
250 g lohifileetä – 2 rkl oliiviöljyä – 1 tl pippuria – 1 rkl persiljaa – ½ sitruuna – ½ limetti – ½ nippu vihreää parsaa – 1 rkl Kikkoman luonnollisesti valmistettu vähemmän suolaa sisältävä soijakastike
Hiero lohifileeseen 1 rkl oliiviöljyä, pippuria ja persiljaa. Viipaloi sitruuna ja limetti ja asettele siivut kalan päälle. Hiero parsoihin 1 rkl oliiviöljyä ja Kikkomanin vähemmän suolaa sisältävää soijakastiketta. Kypsennä parsaa ja kalaa 180-asteisessa uunissa 20 minuuttia.
Vaihe 2
300 g keitettyjä perunoita – 1 rkl oliiviöljyä – 1 rkl seesaminsiemeniä
Lohko perunat neljään osaan. Paista perunoita oliiviöljyssä ja ripottele päälle seesaminsiemenet.
Vaihe 3
40 g rucola – 1 rkl oliiviöljyä – 1 rkl Kikkoman luonnollisesti valmistettu vähemmän suolaa sisältävä soijakastike – 1 tl siiderietikkaa – 1 tl hunajaa
Sekoita kastikeainekset hyvin ja kaada rucolan päälle. Tarjoile salaatti kalan, parsan ja perunoiden kera.
Resepti-ID: 1315
PDF-resepti
Lataa PDFKiitos palautteesta!
Arvioi resepti
Klikkaa kuinka monta tähteä haluat antaa: mitä enemmän, sitä parempi!
Löydä lisää reseptejä