

Mehevä naudan sisäfilee makeassa soijakastikkeessa
Ravintosisältö (per annos):
542 kJ
/
129 kcal
5,3 g
Rasva
1 g
Proteiini
3,5 g
Hiilihydraatit
Valmistus
Leikkaa naudan sisäfilee 4–5 cm:n paksuisiksi viipaleiksi. Ruskista viipaleet molemmin puolin. Kääri viipaleet alumiinifolioon ja anna vetäytyä. Leikkaa valkosipulit siivuiksi ja paahda rapeiksi. Silppua ruohosipuli. Leikkaa fileepalat ohuiksi viipaleiksi ja nosta tarjoiluvadille. Kaada päälle Kikkoman-soijakastiketta riisille ja koristele paahdetuilla valkosipulisiivuilla ja ruohosipulilla.
Vinkki
Japakset ovat japanilaisia tapaksia. Tuplaa reseptin ainesosien määrä, niin voit tarjota tämän myös pääruokana.
Resepti-ID: 62
PDF-resepti
Kiitos palautteesta!
Arvioi resepti
Klikkaa kuinka monta tähteä haluat antaa: mitä enemmän, sitä parempi!
Löydä lisää reseptejä