[Translate to Finnisch:]
[Translate to Finnisch:]

Paperikääreessä kypsennetty lohispagetti

kokonaisaika 30 min
30 min esivalmistelut

Ainekset

4 annosta
4 
nahatonta lohifileetä
300 g
spagettia
100 g
ranskankermaa
200 g
pakasteherneitä
1 tl
kuivattuja Provencen yrttejä
sitruunan raastettu kuori
Ravintosisältö (per annos): 2284 kJ  /  545 kcal
13 g Rasva
44 g Proteiini
59 g Hiilihydraatit

Valmistus

Kuumenna uuni 200 °C:seen. Leikkaa neljä 30x45 cm:n kokoista leivinpaperiarkkia. Sekoita luonnollisesti valmistettu Kikkoman-soijakastike, ranskankerma, sitruunan kuori ja puolet yrteistä keskenään pienessä kulhossa. Kiehauta vesi isossa kattilassa, lisää suola ja keitä spagetteja 5 minuuttia (ne kypsyvät myöhemmin uunissa). Ota 1 dl keitinvedestä talteen ja valuta spagetti.

Kaada spagetti ja pakasteherneet sekä talteen otettu keitinvesi ja ranskankermaseos kuumalle isolle paistinpannulle ja sekoita keskenään. Keitinvedessä olevan tärkkelyksen ansiosta spagetti tarttuu paremmin kastikkeeseen. Jaa spagetti neljälle leivinpaperiarkille, nosta lohifileet spagetin päälle ja ripottele päälle loput yrteistä. Kääri leivinpaperi tiiviisti spagetin ja lohen ympärille, jotta paperikääreen sisään ei muodostu höyryä (YouTubesta löydät hakusanalla ”en papillote” videon, miten kala paistetaan paperikääreessä). Nosta paperikääreet korkeareunaiselle pellille ja kypsennä uunissa 12 minuuttia. Tarjoile heti ja avaa spagetti-lohikääreet vasta pöydässä.

Resepti-ID: 13

PDF-resepti

Lataa PDF

Kiitos palautteesta!

Arvioi resepti

Klikkaa kuinka monta tähteä haluat antaa: mitä enemmän, sitä parempi!

Kuumenna uuni 200 °C:seen. Leikkaa neljä 30x45 cm:n kokoista leivinpaperiarkkia. Sekoita luonnollisesti valmistettu Kikkoman-soijakastike, ranskankerma, sitruunan kuori ja puolet yrteistä keskenään pienessä kulhossa. Kiehauta vesi isossa kattilassa, lisää suola ja keitä spagetteja 5 minuuttia (ne kypsyvät myöhemmin uunissa). Ota 1 dl keitinvedestä talteen ja valuta spagetti.

Kaada spagetti ja pakasteherneet sekä talteen otettu keitinvesi ja ranskankermaseos kuumalle isolle paistinpannulle ja sekoita keskenään. Keitinvedessä olevan tärkkelyksen ansiosta spagetti tarttuu paremmin kastikkeeseen. Jaa spagetti neljälle leivinpaperiarkille, nosta lohifileet spagetin päälle ja ripottele päälle loput yrteistä. Kääri leivinpaperi tiiviisti spagetin ja lohen ympärille, jotta paperikääreen sisään ei muodostu höyryä (YouTubesta löydät hakusanalla ”en papillote” videon, miten kala paistetaan paperikääreessä). Nosta paperikääreet korkeareunaiselle pellille ja kypsennä uunissa 12 minuuttia. Tarjoile heti ja avaa spagetti-lohikääreet vasta pöydässä.

Arvioi resepti

Kiitos palautteesta!

Klikkaa kuinka monta tähteä haluat antaa: mitä enemmän, sitä parempi!

01

Älä jää vaille maukkaita juttuja!

Tilaa herkulliset ideat säännöllisesti sähköpostiisi!
Osa pyydetyistä tiedoista puuttuu.

Haluan saada tietoa tarjouksista ja tuotteista sähköpostitse. Tilauksen voi peruuttaa milloin tahansa veloituksetta.