Pankojauho kuorutteiset täytetyt broilerin rintafileet ja teriyaki-hunaja -sipulikastiketta
Ainekset
Valmistus
Vaihe 1
Viillä terävällä veitsellä broilerin rintafileisiin taskut. Leikkaa keittokinkku- ja juustosiivut kahteen osaan ja laita jokaiseen taskuun puolikas siivu keittokinkkua ja puolikas siivu juustoa. Sulje taskut cocktailtikuilla ja sivele broilerin rintafileiden pintaan 4 rkl hunajalla maustettua Teriyaki BBQ-kastiketta.
Vaihe 2
Riko kananmunat syvälle lautaselle ja vatkaa kananmunien rakenne rikki. Mittaa yhdelle syvälle lautaselle vehnäjauhot ja toiselle pankojauhot. Kääntele täytetyt broilerin rintafileet ensin vehnäjauhoissa, sitten kananmunassa ja lopuksi pankojauhoissa.
Vaihe 3
Kuumenna öljy (170–180 asteiseksi) isolla, korkeareunaisella pannulla ja paista leivitetyt broilerin rintafileet kullankeltaisiksi. Nosta valmiit rintafileet talouspaperin päälle, jotta ylimääräinen öljy imeytyy pois, ja pidä lämpiminä.
Vaihe 4
Kuori sipulit ja leikkaa ohuiksi renkaiksi. Kaada pannulle 1–2 rkl öljyä ja paista sipuleita n. 10 minuuttia, kunnes ne ovat kullanruskeita. Kaada joukkoon loput hunajalla maustetusta Teriyaki BBQ-kastikkeesta ja 2 dl vettä, kiehauta ja keitä hieman kasaan. Sekoita perunajauhot (tai maissitärkkelys) kylmään vesitilkkaan sileäksi seokseksi, kaada kastikkeen joukkoon ja kiehauta. Mausta kastike sinapilla, chilijauheella ja pippurilla.
Vaihe 5
Irrota cocktailtikut broilerin rintafileistä. Nosta broilerin rintafileet lautasille ja lusikoi päälle teriyaki-hunaja-sipulikastiketta. Lisukkeeksi sopii mainiosti värikäs salaatti.
Resepti-ID: 837
PDF-resepti
Lataa PDFKiitos palautteesta!
Arvioi resepti
Klikkaa kuinka monta tähteä haluat antaa: mitä enemmän, sitä parempi!
Löydä lisää reseptejä