Maukas sieni-tofuhampurilainen

kokonaisaika 25 min
15 min esivalmistelut
10 min valmistus

Kuka kaipaa lihaa, kun kasvisruoka on näin herkullista? Karamellisoidusta tofupihvistä, herkkusienistä ja mausteisesta kastikkeesta koottu lihaton burgeri vie kielen mennessään!

Ainekset

2 annosta
120 g
herkkusieniä
 ½ 
sitruunan mehu
1 rkl
oliiviöljy
180 g
savutofua
1 rkl
perunajauhoa
2 rkl
hunajaa

Kastike:

2 rkl
tulista ketsuppia
1 tl
majoneesia
2 rkl
silputtua persiljaa
1 tl
silputtua chiliä

Lisäksi:

2 
kaurasämpylää
20 g
rucolaa
1 
tomaatti
Ravintosisältö (per annos): 2932 kJ  /  701 kcal
33,5 g Rasva
26 g Proteiini
74 g Hiilihydraatit

Valmistus

Vaihe 1

120 g herkkusieniä –  ½  sitruunan mehu – 1 rkl oliiviöljy

Viipaloi herkkusienet, hiero niihin sitruunamehua ja paista oliiviöljyssä.

Vaihe 2

180 g savutofua – 1 rkl perunajauhoa – 2 rkl Kikkoman paahdettu seesamiöljy2 rkl Kikkoman luonnollisesti valmistettu soijakastike2 rkl hunajaa

Halkaise tofupala pituussuuntaan, kuorruta perunajauholla ja paista Kikkomanin paahdetussa seesamiöljyssä kullanruskeaksi. Lämmitä kattilassa Kikkomanin soijakastike ja hunaja, ja karamellisoi paistettu tofu seoksessa.

Vaihe 3

1 rkl Kikkoman luonnollisesti valmistettu soijakastike2 rkl tulista ketsuppia – 1 tl majoneesia – 2 rkl silputtua persiljaa – 1 tl silputtua chiliä – 2  kaurasämpylää – 20 g rucolaa – 1  tomaatti

Sekoita kastikeainekset. Halkaise kaurasämpylä ja asettele alapuoliskolle rucola, kaksi tomaattisiivua, paistetut herkkusienet ja paistettu tofu. Levitä kastike tofulle ja peitä sämpylän yläpuoliskolla.

Resepti-ID: 1249

PDF-resepti

Lataa PDF

Kiitos palautteesta!

Arvioi resepti

Klikkaa kuinka monta tähteä haluat antaa: mitä enemmän, sitä parempi!

120 g herkkusieniä –  ½  sitruunan mehu – 1 rkl oliiviöljy

Viipaloi herkkusienet, hiero niihin sitruunamehua ja paista oliiviöljyssä.

180 g savutofua – 1 rkl perunajauhoa – 2 rkl Kikkoman paahdettu seesamiöljy2 rkl Kikkoman luonnollisesti valmistettu soijakastike2 rkl hunajaa

Halkaise tofupala pituussuuntaan, kuorruta perunajauholla ja paista Kikkomanin paahdetussa seesamiöljyssä kullanruskeaksi. Lämmitä kattilassa Kikkomanin soijakastike ja hunaja, ja karamellisoi paistettu tofu seoksessa.

1 rkl Kikkoman luonnollisesti valmistettu soijakastike2 rkl tulista ketsuppia – 1 tl majoneesia – 2 rkl silputtua persiljaa – 1 tl silputtua chiliä – 2  kaurasämpylää – 20 g rucolaa – 1  tomaatti

Sekoita kastikeainekset. Halkaise kaurasämpylä ja asettele alapuoliskolle rucola, kaksi tomaattisiivua, paistetut herkkusienet ja paistettu tofu. Levitä kastike tofulle ja peitä sämpylän yläpuoliskolla.

Arvioi resepti

Kiitos palautteesta!

Klikkaa kuinka monta tähteä haluat antaa: mitä enemmän, sitä parempi!

01
02
03

Älä jää vaille maukkaita juttuja!

Tilaa herkulliset ideat säännöllisesti sähköpostiisi!
Osa pyydetyistä tiedoista puuttuu.

Haluan saada tietoa tarjouksista ja tuotteista sähköpostitse. Tilauksen voi peruuttaa milloin tahansa veloituksetta.