

Kukkakaali-pinaatticurry
Tuoksuva, miedosti maustettu kukkakaali-pinaatticurry riisin ja cashewpähkinöiden kera on houkutteleva yhdistelmä eri makuja ja tekstuureja. Siitä saat myös terveellisen ja maukkaan lounaan.
Valmistus
Vaihe 1

3 tomaattia – 1 rkl Kikkoman paahdettu seesamiöljy – 1 sipuli – 1 valkosipulinkynsi – 1 tl currytahnaa – 50 g pinaattia – 120 ml vettä – 1 rkl Kikkoman luonnollisesti valmistettu vähemmän suolaa sisältävä soijakastike
Ryöppää, kuori ja kuutioi tomaatit. Silppua ja paista sipuli Kikkomanin seesamiöljyssä. Lisää murskattu valkosipuli sekä currytahna ja sekoita. Lisää sitten pinaatti, tomaatit, vesi ja Kikkomanin vähemmän suolaa sisältävä soijakastike.
Vaihe 2

200 g kukkakaalia – 250 ml kookosmaitoa
Paloittele kukkakaali nuppuihin. Lisää kukkakaali ja kookosmaito kastikkeeseen. Peitä kannella ja keitä 10 minuuttia.
Vaihe 3

40 g cashewpähkinöitä – 100 g riisiä – 1 nippu korianteria
Paahda cashewpähkinät kuivalla pannulla. Keitä riisi ja laita se eväsrasioihin. Kaada currykastike riisin päälle ja ripottele annosten päälle pähkinät ja korianteri.
Vinkki:
Jos pidät tulisemmasta ruoasta, voit käyttää enemmän currytahnaa tai maustaa kastikkeen chilillä.
Resepti-ID: 1325
PDF-resepti
Lataa PDFKiitos palautteesta!
Arvioi resepti
Klikkaa kuinka monta tähteä haluat antaa: mitä enemmän, sitä parempi!
Löydä lisää reseptejä