Kukkakaali-pinaatticurry
Kukkakaali-pinaatticurry

Kukkakaali-pinaatticurry

5 2 arviot
kokonaisaika20 min
10 minesivalmistelut
10 minvalmistus

Tuoksuva, miedosti maustettu kukkakaali-pinaatticurry riisin ja cashewpähkinöiden kera on houkutteleva yhdistelmä eri makuja ja tekstuureja. Siitä saat myös terveellisen ja maukkaan lounaan.

Hyvä tietää: tämä resepti kuuluu aterioiden valmistus -sarjaan. Setin kaksi muuta reseptiä löydät täältä.

Ainekset

2 annosta
1 
sipuli
1 
valkosipulinkynsi
1 tl
currytahnaa
3 
tomaattia
50 g
pinaattia
120 ml
vettä
200 g
kukkakaalia
250 ml
kookosmaitoa
40 g
cashewpähkinöitä
100 g
riisiä
1 nippu
korianteria
Ravintosisältö (per annos):2022 kJ / 483 kcal
35,5 gRasva
13 gProteiini
31,7 gHiilihydraatit

Valmistus

Vaihe 1

3  tomaattia – 1 rkl Kikkoman paahdettu seesamiöljy1  sipuli – 1  valkosipulinkynsi – 1 tl currytahnaa – 50 g pinaattia – 120 ml vettä – 1 rkl Kikkoman luonnollisesti valmistettu vähemmän suolaa sisältävä soijakastike

Ryöppää, kuori ja kuutioi tomaatit. Silppua ja paista sipuli Kikkomanin seesamiöljyssä. Lisää murskattu valkosipuli sekä currytahna ja sekoita. Lisää sitten pinaatti, tomaatit, vesi ja Kikkomanin vähemmän suolaa sisältävä soijakastike.

Vaihe 2

200 g kukkakaalia – 250 ml kookosmaitoa

Paloittele kukkakaali nuppuihin. Lisää kukkakaali ja kookosmaito kastikkeeseen. Peitä kannella ja keitä 10 minuuttia.

Vaihe 3

40 g cashewpähkinöitä – 100 g riisiä – 1 nippu korianteria

Paahda cashewpähkinät kuivalla pannulla. Keitä riisi ja laita se eväsrasioihin. Kaada currykastike riisin päälle ja ripottele annosten päälle pähkinät ja korianteri.

Vinkki:

Jos pidät tulisemmasta ruoasta, voit käyttää enemmän currytahnaa tai maustaa kastikkeen chilillä.

Resepti-ID: 1325

PDF-resepti

Lataa PDF

Kiitos palautteesta!

Arvioi resepti

Klikkaa kuinka monta tähteä haluat antaa: mitä enemmän, sitä parempi!

3 tomaattia – 1 rkl Kikkoman paahdettu seesamiöljy1 sipuli – 1 valkosipulinkynsi – 1 tl currytahnaa – 50 g pinaattia – 120 ml vettä – 1 rkl Kikkoman luonnollisesti valmistettu vähemmän suolaa sisältävä soijakastike

Ryöppää, kuori ja kuutioi tomaatit. Silppua ja paista sipuli Kikkomanin seesamiöljyssä. Lisää murskattu valkosipuli sekä currytahna ja sekoita. Lisää sitten pinaatti, tomaatit, vesi ja Kikkomanin vähemmän suolaa sisältävä soijakastike.

200 g kukkakaalia – 250 ml kookosmaitoa

Paloittele kukkakaali nuppuihin. Lisää kukkakaali ja kookosmaito kastikkeeseen. Peitä kannella ja keitä 10 minuuttia.

40 g cashewpähkinöitä – 100 g riisiä – 1 nippu korianteria

Paahda cashewpähkinät kuivalla pannulla. Keitä riisi ja laita se eväsrasioihin. Kaada currykastike riisin päälle ja ripottele annosten päälle pähkinät ja korianteri.

Arvioi resepti

Kiitos palautteesta!

Klikkaa kuinka monta tähteä haluat antaa: mitä enemmän, sitä parempi!

01
02
03

Älä missaa mitään!

Mielenkiintoisia juttuja, herkullisia reseptejä ja mahtavia kilpailuja!

Osa pyydetyistä tiedoista puuttuu.

Haluan saada tietoa tarjouksista ja tuotteista sähköpostitse. Tilauksen voi peruuttaa milloin tahansa veloituksetta.