Kikkoman Paahdetuilla valkosipulilla maustettu Teriyaki-kastike
vegaaninen
[Translate to Finnisch:]
Saatavilla olevat koot

Teriyaki-kastikkeen ja grillauksen ystävät rakastuvat takuuvarmasti Kikkomanin paahdetulla valkosipulilla maustettuun Teriyaki-kastikkeeseen!

Se antaa kaikkiin liha-, kana-, kala- ja kasvisruokiin hillityn pikantin säväyksen. Kastikkeen huolella valitut tuoreet raaka-aineet yhdessä valkosipulin kanssa tuovat grilli-, uuni- ja pannuruokiin lisää makua. Myös dippinä käytettynä se maistuu todella herkulliselta. Kaikkien Kikkomanin Teriyaki-kastikkeiden tavoin myös paahdetulla valkosipulilla maustettu Teriyaki-kastike pohjautuu klassikkoomme, Kikkomanin luonnollisesti valmistettuun soijakastikkeeseen.

Teriyaki tulee japanin kielen sanoista teri, joka tarkoittaa kiiltoa, sekä yaki, joka tarkoittaa grillata/paistaa. Japanissa teriyaki on ollut perinteinen ruoanvalmistustapa jo sukupolvien ajan. Ensin äyriäiset, liha tai kasvikset marinoidaan teriyaki-marinadilla, jonka jälkeen ne joko paistetaan, haudutetaan tai grillataan. Perinteisissä teriyaki-kastikkeissa on hapanimelä maku, joka antaa pannulla, uunissa tai grillissä valmistettuun ruokaan ainutlaatuisen aromin. Teriyaki-kastikkeet eivät sovellu ainoastaan japanilaiseen ruokaan, vaan niillä voi maustaa mitä erilaisimpia paistettuja, gratinoituja ja grillattuja ruokia.

Kikkomanin Teriyaki-kastikkeet ovat laadukkaita valmismarinadeja ja niiden makuvalikoima on kattava: herkullinen perinteinen Teriyaki-marinadi, paahdetulla valkosipulilla maustettu Teriyaki-kastike, hunajalla maustettu Teriyaki-kastike sekä paahdetuilla seesaminsiemenillä maustettu Teriyaki-kastike. Lisäksi saatavilla on myös gluteeniton vaihtoehto. Kokeile ja ihastu! Kastikkeiden avulla saat marinoituihin ja grillattuihin ruokiin helposti täyteläisen maun.

Tämä Kikkoma-kastike sopii vegaaneille.

TUTUSTU TUOTTEISIIMME

Älä jää vaille maukkaita juttuja!

Tilaa herkulliset ideat säännöllisesti sähköpostiisi!
Osa pyydetyistä tiedoista puuttuu.

Haluan saada tietoa tarjouksista ja tuotteista sähköpostitse. Tilauksen voi peruuttaa milloin tahansa veloituksetta.