Paistettua kalaa hapanimeläkastikkeessa
Turskanpalaset paistetaan kullanruskeiksi mausteisessa Mirin-marinadissa ja tarjotaan helpon ja herkullisen hapanimeläkastikkeen kanssa.
Valmistus
Vaihe 1
Taputtele turska kuivaksi ja leikkaa 2 cm:n kokoisiksi kuutioiksi. Sekoita kulhossa Mirin-kastike ja soijakastike. Marinoi kalaa siinä hetken aikaa.
Vaihe 2
Sekoita kaikki hapanimeläkastikkeen ainekset.
Vaihe 3
Puolita sipuli ja leikkaa ohuiksi siivuiksi. Kuori porkkana ja pese paprika. Leikkaa 5 cm pitkiksi suikaleiksi. Pese ja hienonna chili.
Vaihe 4
Laita leikatut vihannekset hapanimeläkastikkeeseen.
Vaihe 5
Ota turska marinadista, taputtele kuivaksi ja kääntele jauhoissa.
Vaihe 6
Uppopaista turskaa 180-asteisessa paistorasvassa tai öljyssä noin 3 minuutin ajan. Valuta rasva ja lisää kala hapanimeläkastikkeeseen. Anna maustua vähintään 1 tunnin ajan ennen tarjoilua.
Vinkki
Ruoka maistuu hyvältä jo muutaman tunnin maustumisajan jälkeen, mutta on parhaimmillaan seuraavana päivänä.
Resepti-ID: 1032
PDF-resepti
Lataa PDFKiitos palautteesta!
Arvioi resepti
Klikkaa kuinka monta tähteä haluat antaa: mitä enemmän, sitä parempi!
Löydä lisää reseptejä