Juustoinen kurpitsapastavuoka
Juustoinen kurpitsapastavuoka

Juustoinen kurpitsapastavuoka

kokonaisaika60 min
20 minesivalmistelut
40 minvalmistus

Pimeneviin syysiltoihin tuo väriä ja lämpöä uunipasta, jonka kastikkeessa on kurpitsaa, kahta eri juustoa sekä hiukan currya. Annos koristellaan nori-suikaleilla ja mustilla seesaminsiemenillä.

Ainekset

2 annosta

Pasta:

120 g
lyhyttä pastaa, esim. penne tai sarvimakaroni

Kastike:

120 g
hokkaidokurpitsaa
300 ml
maitoa
10 g
keltaista currytahnaa
40 g
voita
25 g
vehnäjauhoa
75 g
cheddarjuustoa
50 g
kiinteää mozzarellajuustoa

Koristeluun:

1 
nori-levy
1 tl
mustia seesaminsiemeniä
1 tl
korianteria
Ravintosisältö (per annos):1641 kJ / 392 kcal
30,3 gRasva
33,2 gProteiini
66,4 gHiilihydraatit

Valmistus

Vaihe 1

120 g lyhyttä pastaa, esim. penne tai sarvimakaroni

Keitä pasta pakkauksen ohjeen mukaan al denteksi.

Vaihe 2

120 g hokkaidokurpitsaa – 300 ml maitoa – 10 g keltaista currytahnaa – 40 g voita – 25 g vehnäjauhoa – 50 ml Kikkoman luonnollisesti valmistettu soijakastike75 g cheddarjuustoa – 50 g kiinteää mozzarellajuustoa

Raasta kurpitsa karkeaksi raasteeksi. Sekoita maidon ja currytahnan kanssa kattilassa ja keitä 5 minuuttia.
Sulata voi toisessa kattilassa, lisää jauhot ja keitä 2 minuuttia jatkuvasti sekoittaen. Lisää kurpitsa-maitoseos ja sekoita voimakkaasti.
Lisää Kikkomanin soijakastike sekä raastetut juustot kastikkeeseen. Sekoita, kunnes juusto on sulanut.

Vaihe 3

1  nori-levy – 1 tl mustia seesaminsiemeniä – 1 tl korianteria

Sekoita vaiheessa 2 valmistettu kastike uunivuoassa pastan joukkoon. Paista 200-asteisessa uunissa n. 20 minuuttia, kunnes paistos on kullanruskea.
Suikaloi nori-levy. Koristele annokset norilla, mustilla seesaminsiemenillä ja korianterilla.

Vinkki:

Voit lisätä vuokaan muitakin kasviksia kuten herneitä, kesäkurpitsaa tai sieniä.

Resepti-ID: 1373

PDF-resepti

Lataa PDF

Kiitos palautteesta!

Arvioi resepti

Klikkaa kuinka monta tähteä haluat antaa: mitä enemmän, sitä parempi!

120 g lyhyttä pastaa, esim. penne tai sarvimakaroni

Keitä pasta pakkauksen ohjeen mukaan al denteksi.

120 g hokkaidokurpitsaa – 300 ml maitoa – 10 g keltaista currytahnaa – 40 g voita – 25 g vehnäjauhoa – 50 ml Kikkoman luonnollisesti valmistettu soijakastike75 g cheddarjuustoa – 50 g kiinteää mozzarellajuustoa

Raasta kurpitsa karkeaksi raasteeksi. Sekoita maidon ja currytahnan kanssa kattilassa ja keitä 5 minuuttia.
Sulata voi toisessa kattilassa, lisää jauhot ja keitä 2 minuuttia jatkuvasti sekoittaen. Lisää kurpitsa-maitoseos ja sekoita voimakkaasti.
Lisää Kikkomanin soijakastike sekä raastetut juustot kastikkeeseen. Sekoita, kunnes juusto on sulanut.

1 nori-levy – 1 tl mustia seesaminsiemeniä – 1 tl korianteria

Sekoita vaiheessa 2 valmistettu kastike uunivuoassa pastan joukkoon. Paista 200-asteisessa uunissa n. 20 minuuttia, kunnes paistos on kullanruskea.
Suikaloi nori-levy. Koristele annokset norilla, mustilla seesaminsiemenillä ja korianterilla.

Arvioi resepti

Kiitos palautteesta!

Klikkaa kuinka monta tähteä haluat antaa: mitä enemmän, sitä parempi!

01
02
03

Älä missaa mitään!

Mielenkiintoisia juttuja, herkullisia reseptejä ja mahtavia kilpailuja!
Osa pyydetyistä tiedoista puuttuu.

Haluan saada tietoa tarjouksista ja tuotteista sähköpostitse. Tilauksen voi peruuttaa milloin tahansa veloituksetta.