Juustoinen kurpitsapastavuoka
Pimeneviin syysiltoihin tuo väriä ja lämpöä uunipasta, jonka kastikkeessa on kurpitsaa, kahta eri juustoa sekä hiukan currya. Annos koristellaan nori-suikaleilla ja mustilla seesaminsiemenillä.
Ainekset
Pasta:
Kastike:
Koristeluun:
Valmistus
Vaihe 1
120 g lyhyttä pastaa, esim. penne tai sarvimakaroni
Keitä pasta pakkauksen ohjeen mukaan al denteksi.
Vaihe 2
120 g hokkaidokurpitsaa – 300 ml maitoa – 10 g keltaista currytahnaa – 40 g voita – 25 g vehnäjauhoa – 50 ml Kikkoman luonnollisesti valmistettu soijakastike – 75 g cheddarjuustoa – 50 g kiinteää mozzarellajuustoa
Raasta kurpitsa karkeaksi raasteeksi. Sekoita maidon ja currytahnan kanssa kattilassa ja keitä 5 minuuttia.
Sulata voi toisessa kattilassa, lisää jauhot ja keitä 2 minuuttia jatkuvasti sekoittaen. Lisää kurpitsa-maitoseos ja sekoita voimakkaasti.
Lisää Kikkomanin soijakastike sekä raastetut juustot kastikkeeseen. Sekoita, kunnes juusto on sulanut.
Vaihe 3
1 nori-levy – 1 tl mustia seesaminsiemeniä – 1 tl korianteria
Sekoita vaiheessa 2 valmistettu kastike uunivuoassa pastan joukkoon. Paista 200-asteisessa uunissa n. 20 minuuttia, kunnes paistos on kullanruskea.
Suikaloi nori-levy. Koristele annokset norilla, mustilla seesaminsiemenillä ja korianterilla.
Vinkki:
Voit lisätä vuokaan muitakin kasviksia kuten herneitä, kesäkurpitsaa tai sieniä.
Resepti-ID: 1373
PDF-resepti
Lataa PDFKiitos palautteesta!
Arvioi resepti
Klikkaa kuinka monta tähteä haluat antaa: mitä enemmän, sitä parempi!
Löydä lisää reseptejä